Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Stav zranených po streľbe je stabilizovaný
Zdielať na

Stav zranených po streľbe je stabilizovaný

V bratislavskom nákupnom centre Polus City Center si včera pravdepodobne vybavovalo účty podsvetie. <b>Pozrite si VIDEO z miesta činu, výpoveď svedka</b>

Stav dvoch po rusky hovoriacich mužov, ktorých postrelili počas piatkového incidentu v bratislavskom nákupnom centre Polus, je stabilizovaný.

Potvrdila to hovorkyňa Fakultnej nemocnice v Bratislave, Rút Geržová. Jeden z mužov leží na chirurgii s postrelenou nohou, je stabilizovaný a mimo ohrozenia života.

Stav druhého muža, ktorý má vážne zranenia hrudníka, je podľa slov hovorkyne "v tejto chvíli mimo ohrozenia života".

Tento muž leží na ARO, utŕžil tri strelné rany, z toho dva priestrely. Ako ďalej informovala Geržová, guľku v hrudi mu lekári vybrali a jeho stav je stabilizovaný.

V bratislavskom nákupnom centre Polus City Center si včera pravdepodobne vybavovalo účty podsvetie. Pri prestrelke v reštaurácii zomrel jeden človek, ďalší dvaja sa zranili.

Polícia zadržala siedmich ľudí, medzi ktorými sú aj dvaja zranení. Ide o občanov Ruska - pôvodom Čečencov a Dagestancov.

Zatiaľ nie je známe, kto presne na koho útočil ani príčina prestrelky. Podľa polície po incidente traja muži, z tohto dvaja postrelení, zastavili pri nákupnom stredisku vodiča Land Roveru a požiadali ho lámavou slovenčinou, aby ich odviezol do nemocnice. Polícia už toto vozidlo zaistila. Obeť a jeden zranený boli pravdepodobne súrodenci.

Polícia po včerajšej tragickej udalosti plánuje začať kontrolami pobytu cudzincov na Slovensku, povedal prezident Policajného zboru Ján Packa. "Budeme vyvádzať dôsledky a už len pri náznaku neodôvodnenosti pobytu budeme cudzincov vyhosťovať," povedal policajný prezident.

Zdielať na

Najčítanejšie správy