Jasno
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Vydierali a prepadli Róma
Zdielať na

Vydierali a prepadli Róma

V Tekovských Lužanoch včera večer v rodinnom dome lúpežné prepadli 35 ročného muža. <b>Pozrite si výpovede zainteresovaných</b>

V Tekovských Lužanoch v okrese Levice včera večer v rodinnom dome lúpežné prepadli 35 ročného muža.

S pištoľou v rukách dvaja muži chceli peniaze. Napokon ušli preč. Nie však nadlho, už o malú chvíľu skončili v rukách polície. Ivan tvrdí že si takto prišli vyrovnávať účty. Zarážajúce je že lupiči mali so sebou v aute aj sedemročné dieťa.

Tridsaťpäťročný Ivan tvrdí, že ležal v obývačke, keď do vnútra vtrhli dvaja muži a jedna žena. Mierili na neho pištoľou a pýtali si peniaze.

"Tu som ležal, skríkli na mňa, že keď im nedám peniaze, tak ma zabijú," hovorí prepadnutý muž.

Poriadne vystrašený muž, ktorému povedali že chcú od neho peniaze ktoré im dlhuje jeho švagor sa ich snažil upokojiť. Mal strach, že po ňom začnú strieľať.

"Trochu som ho upokojil, že zoženiem švagra kde je, napokon však z domu ušli preč," hovorí ešte stále vystrašene.

Policajti lupičov zadržali po niekoľkých kilometroch na tomto mieste v Kalnej nad Hronom. Stretli ich oproti a tak išli za nimi. Lupiči sú pre policajtov známe firmy.

Ivan, ktorého prepadli tvrdí, že to nie je prvý raz a do jeho domu dokonca strieľali. Neboli to práve títo traja lupiči, ale je zrejmé, že Rómovia si tu medzi sebou vyrovnávajú účty dosť drsným spôsobom. Určíte však nečakali, že Ivan zavolá políciu.

Polícia prípad vyšetruje, ak lupičov obvinia hrozí im až dvanásť rokov väzenia.

Zdielať na

Najčítanejšie správy