Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Havaroval školský autobus
Zdielať na

Havaroval školský autobus

Neďaleko Nových Zámkov dnes havaroval autobus, ktorý viezol deti na vyučovanie v škole. Jeho šofér je v ťažkom stave, okrem neho sa zranilo osem detí. <b>VIDEO: zábery z miesta nešťastia</b>

Medzi Diakovcami a Hornými Salibami v novozámockom okrese dnes o siedmej ráno havaroval autobus Karosa. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil jeho 68-ročný vodič.

Ten v hustej hmle pravdepodobne neskoro zaregistroval stojace nákladné auto Liaz 706, ktoré zastalo pre inú dopravnú zrážku. Po tom, čo náraz odhodil Liaz do stĺpa elektrického vedenia, autobus zišiel v pravotočivej zákrute z cesty do zavlažovacieho kanála. Na mieste nehody zasahovali záchranné služby zo Šale, Nitry aj Galanty a šalianski i nitrianski hasiči.

Vodič autobusu sa bude z viacerých zlomenín liečiť tri mesiace. Okrem neho sa ľahšie zranilo aj osem detí, ktoré v autobuse cestovali. Ako agentúru SITA informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, okolnosti a príčiny tejto dopravnej zrážky prešetrujú novozámockí dopravní policajti.

Viac v Novinách TV JOJ.


Zdielať na

Najčítanejšie správy