Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Pátrajú po nezvestných ženách Regine a Márii
Zdielať na

Pátrajú po nezvestných ženách Regine a Márii

Zdroj: SITA/KR PZ Prešov

Akékoľvek informácie o ženách je možné oznámiť na polícii alebo na linke 158.

Prešovskí policajti pátrajú po dvoch nezvestných ženách - 33-ročnej Regine Karapínovej zo Sniny a 69-ročnej Márii Tauchmanovej z Humenného.

Akékoľvek informácie o ženách je možné oznámiť na polícii alebo na linke 158.

Regina Karapínová je nezvestná od v pondelok 11. februára tohto roka. Je zbavená svojprávnosti. Žena využila nepozornosť svojej matky Kvetoslavy, ktorej ju zverili do opatery a odišla z bytu svojej sestry v Snine na neznáme miesto.

Regina Karapínová je 160 centimetrov vysoká, silnejšej postavy, má gaštanové vlasy po plecia a hnedozelené oči. Mala oblečené tmavomodré rifle, zelený pulóver, modré botasky, vetrovku maslovej farby a k tomu čiernu kabelku a igelitovú tašku. Rozpráva po slovensky a rusínsky.

SITA/KR PZ Prešov

Mária Tauchmanová je tiež nezvestná od pondelka 11. februára, kedy odišla z domu na návštevu príbuzných do obce Zbojné. Tam však nedošla a taktiež sa nevrátila ani domov.

Mária trpí sklerózou multiplex a stráca orientáciu v priestore. Je vysoká 160 centimetrov, má krátke čierne vlasy spredu šedivé. Oblečený mala čierny kabát s veľkými svetlými gombíkmi, šedé nohavice a čierne čižmy.

Zdielať na

Najčítanejšie správy