Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Dráma ako z filmu, ďalší prepad banky!
Zdielať na

Dráma ako z filmu, ďalší prepad banky!

Dnes okolo jedenástej hodiny "padla za obeť" ďalšia bratislavská banka. Tentokrát v študentskom mestečku v Mlynskej Doline. <b>Pozrite si exluzívne zábery z kamery, ktorá zachytila páchateľa pri čine</b>

Dnes okolo jedenástej hodiny "padla za obeť" ďalšia bratislavská banka. Tentokrát v študentskom mestečku v Mlynskej Doline.

TV JOJ

So zbraňou v ruke páchateľ žiadal od pracovníčky banky peniaze. V čase prepadu našťastie neboli v banke žiadni klienti, prítomný tu bol iba pracovník bezpečnostnej služby a ostatní zamestnanci. Muž z banky neodišiel naprázdno.

"Finančná čiastka, ktorú si odniesol, predstavuje niekoľkotisíc korún, " povedala hovorkyňa bratislavskej polície Tatiana Kurucová. Nám sa podarilo zistiť, že išlo zhruba o 40 000 korún.

"Muž je 170 - 180 cm vysoký vo veku 30 - 35 rokov," povedala policajná hovorkyňa. Na hlave mal pletenú čapicu, maskoval sa slnečnými okuliarmi. Oblečenú mal tmavú bundu, modré rifle, obuté topánky tmavej farby. V ruke držal hnedú tašku.

Po čine lúpežník vybehol z banky, prebehol cez cestu a unikol cez blízky cintorín v Slávičom údolí.

Po páchateľovi policajti intenzívne pátrajú a žiadajú o pomoc i verejnosť. Akékoľvek informácie možno poskytnúť na linke 158, alebo osobne na policajnom útvare.

Zdielať na

Najčítanejšie správy