Jasno
17°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
V Petržalke sa strieľalo!
Zdielať na

V Petržalke sa strieľalo!

Dnes sa v Bratislave opäť strieľalo. Výstrely zazneli v byte na sídlisku Petržalka na Topoľčianskej ulici. <b>VIDEO: Pozrite si výpoveď šokovanej manželky</b>

V Bratislave sa dnes strieľalo! Výstrely zazneli v byte na sídlisku Petržalka na Topoľčianskej ulici.

Podľa informácií redaktora TV JOJ Richarda Bolješika je na mieste činu už aj kriminálna polícia. Okolo sa zbiehajú šokovaní ľudia a na mieste je už aj rodina zraneného muža.

Podľa najnovších informácií ide o päťdesiatročného Vladimíra B. a v byte ho o 17-tej hodine našla vlastná manželka. Podľa jej výpovede po jej príchode domov uvidela roztvorené dvere od bytu, pes pobehoval po byte a v izbe uvidela jej muža ako sedí v kresle.

Následne zistila, že má prestrelenú hlavu, pomliaždeniny pod okom, nekomunikoval a už iba chrčal. Na zemi ležala zbraň.

Podľa manželky obete byt vyzeral ako keby muža niekto naháňal. "Môže to byť úzkosť, pomsta, alebo zlyhanie ľudského faktoru, ale neviem koho. Včera som s nim hovorila a nič nenasvedčovalo tomu, že sa niečo stane," povedala.

Podľa našich informácií muž bol ťažko chorý a už jedenásť mesiacov ležal doma ako práceneschopný. Podľa výpovede jeho manželky trpel na cukrovku.

V byte je všade neporiadok a stopy po ostrom zápase, do úvahy prichádza aj lúpežné prepadnutie. Muža okamžite preniesla záchranka do nemocnice, v súčasnosti lekári bojujú o jeho život.

Zdielať na

Najčítanejšie správy