Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Harlem Globetrotter zabávajú Slovensko
Zdielať na

Harlem Globetrotter zabávajú Slovensko

Ešte nepoznáte ich umenie zručne spájať obdivuhodné basketbalové výkony s riadnou dávkou humoru? Ich vskutku komickú šou pre celú rodinu? <b>My vám prinášame VIDEÁ z ich predstavenia v Nitre: fantastickú rozcvičku, samotnú hru a vyvádzanie maskotov</b>

Z Basketbalovej siene slávy na Slovensko nie po prvýkrát zavítali nezabudnuteľní Harlem Globetrotter. Pokiaľ ste ich komickú basketbalovú šou nezaregistrovali v predchádzajúcich rokoch, kedy nás už poctili svojou prítomnosťou, a tiež v žiadnej z častí Scooby Doo, kde už stihli vystúpiť, včera ste si ju mohli dosýta užiť v Nitre.

Tím tvoria bývalí hráči NBA ako Witt Chamberlain, Reece ´Goose´ Tatum, Meadowlark Lemon a Fred "Curly" Neal známy ako najlepší driblér v histórii tímu, rozpoznateľný vďaka svojej holej hlave. A Harlem Globetrotter sa nazývajú podľa najznámejšej zo všetkých afro-amerických štvrtí v Amerike.

Prečo ide o komickú basketbalovú šou? Pre tých, ktorí včerajšie "predstavenie" v Mestskej hale v Nitre zmeškali, istotne postačí VIDEO, ktoré vám priamo z tejto ich európskej zastávky z reťazca turné prinášame. V každom prípade však ide o šou pre celú rodinu, kde svoje obdivuhodné basketbalové umenie títo šoumeni zručne prepájajú s humorom a vtipom.

Najčítanejšie správy