Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Vezmite svoje deti Na palubu jednorožca. Na tento Deň detí nezabudnú
Zdielať na

Vezmite svoje deti Na palubu jednorožca. Na tento Deň detí nezabudnú

BRATISLAVA / Najbližší víkend budú určovať program zrejme deti. V nedeľu je totiž ich deň. Ak neviete kam zobrať svoje ratolesti na Deň detí, nechajte sa inšpirovať a nastúpte Na palubu jednorožca.

Sad Janka Kráľa sa v nedeľu o 10. hodine zmení na miesto, kde sa to deťmi bude len tak hmýriť. "Akciu pre deti organizujem už po ôsmy rok. Okrem toho, že je tam 20 rôznych stanovíšť, ako policajti, hasiči, prvý pomoc, Červený kríž a ďalšie atrakcie, ktoré deti nemajú možnosť bežne vidieť, tak som rád, že tam bude aj množstvo iných atrakcií napríklad kanisterapia, maskoti, najväčšia penová párty," uviedol organizátor Na palube jednorožca Marcel Nemec. Každé stanovište bude navyše hviezdne, deti budú mať možnosť stretnúť aj Tomáša Bezdedu so svojou kapelou. 

Nudiť sa nebudú ani dospelí. Kým deti sa budú hrať, rodičia sa môžu zastaviť na stanovišti Národnej transfúznej služby a tam darovať krv. "Netreba prísť na lačno, treba si dať nejaké ľahké jedlo, treba veľa piť a samozrejme, treba prísť triezvy," uviedol Nemec. 

Absolvovanie každého stanovišťa bude mať pre deti aj vyvrcholenie. Dostanú totiž hraciu kartu, na ktorej budú môcť vylúštiť tajničku. Ako? Na každom navštívenom stanovišti dostanú pečiatku s písmenkom, ktorá povedie k vylúšteniu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy