Zatiahnuté
15°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Stratil sa Jimmy, ktorý je nenahraditeľným členom rodiny. Pomôžte zúfalej rodine
Zdielať na

Stratil sa Jimmy, ktorý je nenahraditeľným členom rodiny. Pomôžte zúfalej rodine

Archívna reportáž

VEĽATY / Pani Marianna prosí o pomoc. Stratil sa im pes Jimmy, ktorý bol nenahraditeľným členom rodiny. Ak ste ho videli, neváhajte kontaktovať buď priamo ju alebo políciu.

O pomoc pri hľadaní psíka požiadala diváčka TV JOJ. Stratil sa 3.7.2019 okolo 21 00, keď utekal za koňom. Volá sa Jimmy a je to austrálsky ovčiak. Aj napriek tomu, že má papiere a je očipovaný, je vykastrovaný, takže rodina nepredpokladá, že by ho niekto mohol využiť na množenie.

Odvtedy ho neustále hľadajú, pričom im aj zdieľaním na internete pomáha množstvo ľudí. Dňa 4.7.2019 okolo 20:00 psíka videl muž pri Hradišti, neďaleko kríža. Avšak dal vedieť až o 2,5 hodiny potom, takže psíka, aj napriek tomu, že ho hľadali celú noc, nenašli.

Rodina tvrdí, že by nikdy neušiel, ale keďže bola tma, musel zablúdiť a je zvyknutý prejsť veľa kilometrov. "Veľmi Vás prosíme, pomôžte nám! Je to člen rodiny. Ten pes by pre nás umrel. Miluje svoju rodinu tak veľmi ako my jeho. Veľmi nám chýba a robíme pre neho všetko aby sme ho našli . Potrebujeme vašu pomoc, môže ho niekto mať a nevie o Tom že sa hľadá," píše pani Marianna. Podľa majiteľky nieje možné že za štyri dni ho videl len jeden človek.

"Ponúkam odmenu 400 eur za nájdenie! Je pre nás všetko. Ak ho niekto má nech ho vráti, nech mi hneď volajú ak by ho niekto uvidel, poprípade políciu. Moje číslo je 0919 267 050," prosí majiteľka.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy