Skoro jasno
15°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Tony a Jana z Vyvolených sú zo smrti Inéz šokovaní
Zdielať na

Tony a Jana z Vyvolených sú zo smrti Inéz šokovaní

Finalistka Vyvolených Inéz Kardošová dnes ráno zomrela pri autonehode

„Je to niečo hrozné. Ráno mi volala jej mama a oznámila mi túto smutnú správu,“ povedal nám so smútkom v hlase Tony. Boli spolu často v kontakte a pred 3 týždňami ho navštívila na Orave. Vtedy ešte netušil, že je to ich posledné stretnutie. „Inéz bola moja najlepšia kamarátka, bola mi veľmi blízka. Vždy bola vysmiata a veselá. Bude mi veľmi chýbať,“  skonštatoval.

Jana sa o smrti svojej kamarátky dozvedela až v poobedňajších hodinách od kamarátov z jedného rádia. Na túto skutočnosť ťažko hľadala slová. „Inéz bola veľmi dobrý človek. Vždy bola veselá, každé naše stretnutie bolo plné smiechu,“ spomína si na ňu. Koncom augusta spolu telefonovali a sľúbili si, že sa stretnú v Bratislave.

Jana sa teraz musí zmieriť s tým, že sa to už nikdy nestane. Jej kamarátka odišla skôr, ako sa jej stihla poďakovať za to, ako jej neraz pomohla. „Raz, keď som sa nemala ako dostať domov do Košíc zo Ždiaru, ma bez váhania odviezla, aj keď bola z Prievidze,“  povedala s veľkou vďakou.

Paradoxná smrť:

Finalistka reality šou Vyvolení prevádzkovala v Prievidzi vlastné mäsiarstvo (na snímke). Dnes okolo 5. hodiny sa vybrala do Martina pre kuracie prsia, ktoré jej už chýbali na sklade. Paradoxom je, že údajne šla po tovar poslednýkrát, pretože s podnikaním chcela skončiť.

Na polceste pri obci Abramová však dostala pravdepodobne šmyk. Napriek tomu, že so svojím žltým Favoritom šla po rovnej ceste, zrážke so stromom sa už nedokázala vyhnúť. Polícia prípad vyšetruje. Inéz po prevoze do nemocnice na následky zranení zomrela.

Po súťaži odišla Inéz do Španielska

Do Vyvolených sa Inéz dostala ako desiata finalistka a vypadla v piatom kole, keď diváci poslali viac sms Šakalovi. Jej odchod zo súťaže sprevádzali slzy. Nevedela sa zmieriť s tým, že človek, ktorý mnohým ubližoval ju takto vyradil.

Po súťaži sa zdržiavala v španielskom Castellóne, ktoré jej prinieslo dosť nepríjemnosti. Bývala tam v byte s 19-ročnou Ivanou Petrášovou, ktorú záhadne zavraždili.  Inéz vtedy miestna polícia vypočúvala, dokonca jej odobrala vzorky DNA. Krátko nato si čiernovláska zbalila kufre a radšej utiekla naspäť na Slovensko.

Viac informácií o tejto tragickej nehode ako aj rozhovor s rodinou Inéz prinesie TV JOJ v dnešných KRIMI NOVINÁCH o 19. hodine.

TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

Zdielať na

Najčítanejšie správy