Oblačno
20°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
Tvorba web stránok Košice – webdizajn moderne
Zdielať na

Tvorba web stránok Košice – webdizajn moderne

Zdroj: najreklama.sk

INZERCIA / Máte zastaralú web stránku, prípadne ešte ani web stránku nemáte? Potom je čas inovovať. V tomto článku sa dozviete ako by mal moderný webdizajn vyzerať, ako postupovať pri tvorbe web stránok a ako na web stránku prilákať čo najviac návštevníkov.

Tvorba web stránok – ako na to?

Ak sa nevyznáte v tvorbe web stránok, respektíve nechcete si tvoriť web stránku "na kolene“, najlepšie riešenie je nechať si vytvoriť web stránku na mieru.

Tvorba web stránok prebieha nasledovne. V prvom rade by ste mali mať predstavu o tom, čo chcete na web stránke prezentovať.

Bude to iba ponuka služieb s referenciami alebo bude web stránka obsahovať aj katalóg produktov prípadne internetový obchod?

Urobte si aj predstavu o grafickom dizajne, prejdite si konkurenčné web stránky.

Na základe týchto pokladov Vám špecializovaná firma zhotoví web stránku šitú na mieru.

Tvorba web stránok Košice

Potrebujete vytvoriť modernú web stránku a jej tvorbu konzultovať osobne na východnom slovensku? Viac informácii nájdete tu: tvorba web stránok Košice.

Web stránku je samozrejme možné vytvoriť aj na diaľku, pričom budete mať počas celej práce na web stránke prístup ku jej aktuálnej podobe + prideleného projektového manažéra, ktorý vám bude k dispozícii.

Tvorbu web stránky vám radi zabezpečia v spoločnosti NajReklama s.r.o., ktorá sa tvorbe web stránok venuje už od roku 2011. Viac informácii nájdete na ich web stránke www.najreklama.sk

Webdizajn a responzivita

Základom moderného webdizajnu je dokonalé prispôsobenie web stránok pre mobilné zariadenia, takzvaný responzívny webdizajn.

Jedná sa o webdizajn, ktorý sa vždy prispôsobí obrazovke mobilného zariadenia, z ktorého si návštevník web stránky prezerá.

V dnešnej dobe viac ako 60% návštevníkov web stránok prezerá web stránky práve cez mobilné zariadenie. Umožnite im teda pohodlný prístup k informáciám cez mobil alebo tablet.

Web stránky bez responzívneho webdizajnu Google tzv. "penalizuje“, teda zaraďuje ich vo výsledkoch vyhľadávania pod web stránky, ktoré takéto prispôsobenie obsahujú.

Ďalším problémom je ak je responzívny webdizajn urobený nesprávne. Napríklad ak zobrazuje iba časť obsahu a skrýva text, ktorý obsahuje dôležité kľúčové slová.

Google pri zaraďovaní web stránok do výsledkov vyhľadávania vychádza iba z toho textu a kľúčových slov, ktoré sú viditeľné v responzívnom webdizajne.

Máte web stránku, ktorá bola vytvorená pred rokmi a nová konkurencia vás ľahko vo výsledkoch vyhľadávania predbieha? Inovujte na moderný webdizajn.

Propagácia web stránok

Aby mala tvorba web stránok zmysel, potrebné je na web stránku pritiahnúť čo najviac návštevníkov, ktorých premeníte na zákazníkov.

Web stránka slúži mnohým firmám ako hlavný prezentačný kanál, cez ktorý získava firma nových zákazníkov. Ale ako to urobiť?

Medzi najčastejšie formy propagácie web stránok patrí:

PPC reklama

Skratka vznikla z anglického názvu PayPerClick, teda pri takejto reklame platíte za kliknutia. Najčastejšie platíte za kliknutia na výsledok vo vyhľadávaní (Google), kliknutia na reklamný banner alebo za získanie fanúšika na sociálnej sieti.

Sociálne siete

Medzi najpopulárnejšie sociálne siete na Slovensku patrí určite FacebookInstagram. Web stránku viete na sociálnych sieťach propagovať aj bez PPC reklamy, teda bezplatným vytvorením firemného profilu, na ktorý budete priebežne pridávať rôzne novinky a zaujímavé tipy.

Newsletter

Umožnite návštevníkom aby sa na vašej web stránke dokázali prihlásiť na odber newslettera. V rámci pravidelne rozosielaného newslettera môžete zákazníkov oboznamovať napríklad o nových produktoch vo vašej ponuke alebo práve prebiehajúcich akciách.

Spôsobov propagácie web stránok je mnoho. Voľba toho správneho súvisí aj s vašou cieľovou skupinou. Pokiaľ poskytujete služby podnikateľom, skôr vašu web stránku budú hľadať cez Google.
Pokiaľ predávate produkty pre široké masy, zákazníkov oslovíte ľahšie cez sociálne siete.

Tú najlepšiu stratégiu ako propagovať web stránku vášho zamerania vám najlepšie odporučí reklamná agentúra, prípadne tvorca web stránok.

Najčítanejšie správy