Jasno
16°
Bratislava
Jarolím
30.9.2024
Speváčka Anastacia o mesiac koncertuje v Bratislave
Zdielať na

Speváčka Anastacia o mesiac koncertuje v Bratislave

Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Veľkolepá šou sa uskutoční v Sibamac aréne Národného tenisového centra

Anastacia Lyn Newkirk, rodáčka z amerického Chicaga (*17.9.1968), žila po rozvode rodičov s matkou, muzikálovou herečkou Diane Hurley v New Yorku. Zaujala v roku 1998 pri jednom z účinkovaní v šou na MTV. Presadila sa svojím mezzosopránovým hlasom, v marci 2000 vyšiel jej debutový album Not That Kind, v decembri 2001 druhý Freak Of Nature a v marci 2004 tretí s názvom Anastacia. Na svojom konte má štyri štúdiové albumy, štvrtý Heavy Rotation vyšiel v októbri 2008.

V novembri 2005 uzrela svetlo sveta jej hitová kompilácia Pieces Of A Dream. Je na nej aj úspešný duet I Belog To You s talianskym spevákom Erosom Ramazottim. V americkej tanečnej hitparáde mala päť skladieb, tri z nich na prvom mieste. Populárna je v Anglicku a Európe, v anglickom rebríčku mala 11 skladieb. V roku 2003 jej diagnostikovali rakovinu prsníka, Anastacia sa vyliečila. V Mexiku sa 21. apríla 2007 vydala za svojho bodyguarda Wayne Newtona.

Na Slovensko príde táto americká speváčka, skladateľka, producentka a módna návrhárka po druhý raz, prvý koncert absolvovala 7. augusta 2005 na štadióne Artmedie v bratislavskej Petržalke. Septembrový program začína Anastacia koncertom 1. septembra v Bukurešti, 3. septembra v Luxemburgu a deň po Bratislave vystúpi v Budapešti.

Zdielať na

Najčítanejšie správy