Zatiahnuté
11°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
tvojenoviny: Vážna nehoda pod Strečnom!
Zdielať na

tvojenoviny: Vážna nehoda pod Strečnom!

Zdroj: noviny.sk

Na jednom z najnehodovejších úsekov Slovenska sa stala krátko po 9-tej hodine dopravná nehoda. Zrazili sa tu tri autá. Podľa čitateľa Petra vyzerala nehoda veľmi vážne. Pri nehode sa ľahšie zranili dve ženy a malé dieťa. Nehodu podľa polície spôsobila 36-ročná vodička, ktorá v šmyku prešla do protismeru.

Husté sneženie a poľadovica sa zrejme podpísali pod dopravnú nehodu, ktorá sa stala pri Strečne. Na miesto dorazili okamžite záchranári a hasiči.

"36-ročná vodička na VW Golf v smere od Žiliny do Martina s najväčšou pravdepodobnosťou v dôsledku neprispôsobenia jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a stavu vozovky, dostala šmyk a následne prešla do protismeru, kde ľavou prednou časťou auta zachytila ľavú prednú časť oprotidúceho VW Golf," uviedla pre noviny.sk žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Nebol to však posledný náraz, ktorý sprevádzal túto nehodu. V protismere nasledovala ďalšia, tentokrát však už čelná zrážka s Oplom Tigra. V smere z Martina ho viedla 34-ročná žena.

tvojenoviny je unikátny projekt stránky noviny.sk. Dajte nám vedieť o všetkom čo vás zaujíma, trápi a hnevá. Píšte na [email protected] alebo volajte na 0905 719 395.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy