Zatiahnuté
11°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Rómovia sú za surovú bitku na slobode. Policajt tomu ani neveril...
Zdielať na

Rómovia sú za surovú bitku na slobode. Policajt tomu ani neveril...

Rómovia, ktorí v piatok večer zaútočili v krčme na dôchodcov v Diakovciach vyviazli iba s podmienkou. Na slobode sa ocitol aj 15-ročný chlapec, ktorý vytiahol pištoľ na policajta! Ten tomu ani nechcel uveriť...

Pätica Rómov sa  v piatok večer  pustila do bitky s dôchodcami pred pohostinstvom. Jeden z dôchodcov (68) skončil po ich brutálnom útoku v nemocnici. Útočníci ho zmlátili tyčou.



Na mieste sa strhla veľká  mela a Rómovia nemali rešpekt ani pred mužmi zákona. Policajt zrazu len počul kolegu ako kričí na 15-ročného Róma, aby odhodil pištoľ.  "Keď som sa otočil, videl som hlaveň, ako mieri na mňa, vrieskal, že nás postrieľa  a smial sa či nás má postrieľať," opisuje chvíle hrôzy policajt.

Tínedžer mal síce  v rukách plynovú pištoľ ale o akú zbraň ide si policajti netrúfali odhadnúť. Rozvášnených Rómov napokon zadržali až kukláči. Štvorica Rómov v rýchlom konaní napokon dostala za výtržníctvo podmienky. Najhoršie zatiaľ dopadol najstarší z nich. Päťdesiatročný muž si bude musieť zobrať  do rúk lopatu  a pracovať.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy