Zatiahnuté
11°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
VIDEO: Obesil si psíka, teraz sa rodine vyhrážajú smrťou!
Zdielať na

VIDEO: Obesil si psíka, teraz sa rodine vyhrážajú smrťou!

Mladícka nerozvážnosť ohrozuje jednu celú rodinu zo Spišskej Teplice. 17-ročný Emil považoval za výborný žart to, že svojho psa vytiahol nad zem a odfotil sa pri ňom. Všetko to trvalo iba pár sekúnd, čo však nevedeli ľudia, ktorí fotografiu neskôr zbadali na sociálnej sieti. Šokujúci záber vyvolal takú nenávisť, že sa rodine neznámi ľudia vyhrážajú likvidáciou.

Nám obrázok poslala jedna dievčina z Popradu mailom. Píše, že pod fotkou bol text "Obesil som si psa" a ďalšie ironické komentáre. Na sociálnej sieti sa už fotografia nenachádza.

Ďaľšie dievča, ktoré obrázok videlo, neváhalo a podalo trestné oznámenie na polícii. "Som bola veľmi zhrozená. Nechápme, ako to niekto môže urobiť živej bytosti," povedala pre televíziu JOJ.

Rodina tvrdí, že fotografia síce vyzerá hrôzostrašne. No nikto (okrem polície) si pravdu overiť neprišiel. Pes Alex totiž žije, je úplne v poriadku. Potvrdzuje to aj psráva od veterinára.

Emilov otec je ale konaním veľmi sklamaný. Syn sa totiž priznal, že na sekundu psa vytiahol hore a kamarát to odfotil. Emil na polícii uviedol a zdôraznil, že šlo iba o žart. Prostredníctvom internetu sa teraz rodine vyhrážajú smrťou. Ľudia totiž vedia, kde bývajú.

obesený psík, Poprad, prípad

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy