Skoro jasno
14°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Ohavné! Dievčatko znásilnil aj 13-ročný...
Zdielať na

Ohavné! Dievčatko znásilnil aj 13-ročný...

Rodina z Hnúšte sa ešte nestihla spamätať z jednej tragédie a už ju postihla ďalšia. V zime pochovali dve malé deti, ktoré sa nešťastnou náhodou pri sánkovačke utopili v Rimave a dnes majú problém s ďalším dieťaťom. Ich 12-ročná dcérka sa mala stať obeťou násilníkov.

Znásilniť ju mali dvaja kamaráti - 18-ročný Patrik a iba 13-ročný Kristián. Z toho, čo sa v noci udialo, sú rodičia dievčaťa zhrození. Ich deti - Svetlana a Tomáš boli večer aj s kamarátmi na ulici za domom. Vonku mali povolené byť do desiatej, svojich rodičov však ignorovali.

Partia kamarátov sa presunula na autobusovú stanicu. Patrik mal zostať so Svetlanou sám a práve vtedy ju mal zatiahnuť za autobusovú zastávku, stiahnuť jej nohavice a pokúsiť sa ju znásilniť.

Podľa polície mali školáčku znásilniť obaja chlapci. Údajne ju spoločne vyzliekli, jeden jej držal ruky a druhý ju mal pohlavne zneužiť. Potom sa vystriedali. Brat sa násilníka, ktorý bol vraj opitý, snažil aj odstrčiť, ten ho mal však za to napadnúť. Svetlanin brat bežal na políciu a privolal pomoc. Dievča bolo v škole, no podľa rodičov celú udalosť znáša veľmi zle.

Patrik je momentálne v policajnej cele. Vyšetrovateľ už podal podnet na jeho väzobné stíhanie. O tom bude sudca rozhodovať v najbližších dňoch.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy