Jasno
19°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Opitá po hádke bodla muža kuchynským nožom
Zdielať na

Opitá po hádke bodla muža kuchynským nožom

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Rodinná dráma v Novom Meste nad Váhom. Po hádke dvoch manželov museli zasahovať zdravotní záchranári aj polícia. Kým mladý muž skončil v nemocnici, jeho manželku eskortovali do policajnej cely. Žena totiž svojho partnera bodla kuchynským nožom.

Bodnutého muža nechala ležať na zemi

Po ústnej hádke žena bodla kuchynským nožom do lopatky svojho manžela. Policajti obvinili 33-ročnú ženu z Nového Mesta nad Váhom zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trenčíne Katarína Kuzmová. Žena udrela päsťou manžela do tváre, následkom čoho spadol na zem. Následne ho kuchynským nožom bodla do pravej lopatky. Po bodnutí ho nechala ležať na podlahe a odišla do vedľajšej izby.

Žena má zákaz požívania alkoholu

Muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu. Pri dychovej skúške zistili policajti žene v dychu 2,7 promile alkoholu. Polícia navrhla väzobné stíhanie. Ženu tak v putách predviedli na Okresný súd v Trenčíne, ktorý rozhodol o jej najbližšom osude. "Sudca pre prípravne konanie obvinenú do väzby nevzal a takzvanú preventívnu väzbu nahradil dohľadom súdneho úradníka nad obvinenou, sudca obvinenej zakázal priblížiť sa k poškodenému a obvinenej tiež zakázal požívanie alkoholických nápojov," informoval hovorca krajského súdu Trenčín Roman Tarabus.

"Ako motív svojho konania uviedla skratové konanie, ktoré v tom čase nedokázala ovládnuť," uviedla Kuzmová. Napriek pusteniu na slobodu hrozí žene po začatí súdneho procesu trest odňatia slobody na päť až dvanásť rokov. Jej manžel, ktorého zbila a bodla nožom, proti nej podľa informácii TV JOJ odmietol vypovedať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy