Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Slovensko má nového multimilionára. Šťastlivec vyhral 7 miliónov eur v lotérii
Zdielať na

Slovensko má nového multimilionára. Šťastlivec vyhral 7 miliónov eur v lotérii

Zdroj: Profimedia

ZÁHORIE / Slovensko zažíva horúce letné dni, no na západe krajiny bolo včera ešte horúcejšie – jeden šťastlivec si odniesol neuveriteľných 7 miliónov eur v číselnej lotérii EUROMILIÓNY. Tento výnimočný úspech sa stal siedmou najvyššou výhrou v histórii lotérií od spoločnosti TIPOS, ktorá to uviedla na svojom webe.

V tropický utorok zažiarilo slnko ešte jasnejšie pre jedného Slováka, ktorý v žrebovaní EUROMILIÓNY získal 7 069 930 eur a stal sa multimilionárom. Zatiaľ nie je známe, či ide o muža alebo ženu, uviedla spoločnosť TIPOS. Pre obyvateľov Trnavského kraja začal letný deň štandardne – horúčavy a teploty nad 30°C. Avšak pre jedného z nich sa tento deň stal osudovým. Hráč, ktorý sa rozhodol skúsiť šťastie v EUROMILIÓNY, ešte netušil, že večer bude zaspávať ako milionár. Stávku uzavrel v deň žrebovania na predajnom mieste TIPOS v regióne Záhorie.

Na tikete vyplnil šesť polí a pridal účasť v doplnkovej hre EUROMILIÓNY JOKER. Za stávku zaplatil 9,50 eura a ostávalo už len čakať na večerné žrebovanie. Vyžrebované čísla 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29, s powerballovým číslom 6, sa zhodovali s jedným z jeho tipov a priniesli mu obrovskú výhru. "Je pre mňa veľkým potešením zablahoželať výhercovi k úžasným 7 EUROMILIÓNOM. V TIPOSe plníme naše poslanie, ktorým je prinášať radosť z hier a výhier. Veríme, že každá výhra, či už menšia alebo miliónová, prinesie výhercovi len pozitívne zmeny a novú životnú etapu plnú radosti," uviedol Peter Deďo, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ národnej lotériovej spoločnosti TIPOS.

Od roku 1993, keď spoločnosť TIPOS začala prevádzkovať lotérie, pribudlo na Slovensku už 77 milionárov. Výhra 7 069 930,75 eura je siedmou najvyššou v histórii jackpotových výhier. Najvyššou výhrou v EUROMILIÓNY je jackpot 8 997 697,75 eura, ktorý padol 25. januára 2020 a je tretí najväčší v histórii lotérií od TIPOSu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy