Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Nezvyčajná situácia v lotérii: V jednom žrebovaní padli hlavné výhry v oboch ťahoch
Zdielať na

Nezvyčajná situácia v lotérii: V jednom žrebovaní padli hlavné výhry v oboch ťahoch

Zdroj: pexels.com

BRATISLAVA / Spoločnosť TIPOS zaznamenala v stredu 17. júla nezvyčajnú situáciu. V jednom žrebovaní po viac ako dvoch rokoch padli hlavné výhry v oboch ťahoch. V prvom ťahu padol jackpot vo výške viac ako milión eur a v druhom ťahu bola dosiahnutá výhra pól milióna eur, uviedla to spoločnosť TIPOS v tlačovej správe.

Takýchto prípadov bolo len desať

Spoločnosť TIPOS doteraz v histórii eviduje len desať takýchto prípadov, naposledy k takejto udalosti došlo 1. mája 2022. Vtedy padol v prvom ťahu LOTO jackpot vo výške viac ako tri milióny eur a v druhom ťahu bola dosiahnutá výhra vo výške pol milióna eur.

Nový milionár zaplatil za stávku len desať eur

Nový milionár uzatvoril svoju stávku v jednom z predajných miest v Bratislavskom kraji. Za stávku zaplatil 10,50 eura. "Šťastný hráč sa stal po zverejnení výsledkov žrebovania 68. "lotomilionárom" a zároveň 78. hráčom, ktorý sa stal milionárom vďaka niektorej z číselných lotérii od TIPOSU," uviedla hovorkyňa spoločnosti TIPOS Jana Pohorelská. Ďalší šťastlivec, ktorý vyhral pól milióna v druhom ťahu hry LOTO uzatvoril stávku na jednom z predajných miest v Nitrianskom kraji. "Za svoju stávku zaplatil 5,50 eura," informovala Pohorelská. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy