Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Koncert AC/DC je najväčší v histórii Slovenska. Na mieste je viac ako stotisíc ľudí
Zdielať na

Koncert AC/DC je najväčší v histórii Slovenska. Na mieste je viac ako stotisíc ľudí

BRATISLAVA / Do Bratislavy prišla legendárna kapela AC/DC. Ide o najväčší koncert, ktorý sme na Slovensku zažili. Očakáva sa prítomnosť viac ako stotisíc ľudí z celého Slovenska a okolitých krajín. Začiatok koncertu je naplánovaný na 19.30 hod, keď vystúpi kapela Pretty Recklesss. Na pódium vystúpi skupina AC/DC až o 21.00 hod. Na mieste je aj reportér TV JOJ Sebastian Pavlis a Martin Nagy.

Najväčšie problémy tvorila doprava

​Na bezpečný chod akcie dozerá policajný dron aj vrtuľník. Polícia podľa hovorcu Krajského riaditeľstva PZ Bratislava Michala Szeiffa doposiaľ neeviduje žiadne protiprávne činnosti na Letisku Vajnory. Podobné správy hlási aj Operačne stredisko ZZS, ktoré tvrdí, že zatiaľ v areáli neprišlo k žiadnym zdravotným ťažkostiam. Pri veľkých zhromaždeniach robí najväčšie problémy hlavne doprava. "Čo sa týka dopravy, tak tá sa začala v popoludňajších hodinách dosť značne zahusťovať, pričom krátko po šestnástej hodine došlo k uzavretiu výjazdovej vetvy z diaľnice D1 na Vajnory a Raču," informoval Szeiff. Na dopravu v okolí dohliadajú bratislavskí dopravní policajti. Posilnená je aj mestská hromadná doprava.

​​Koncert v Bratislave je najväčší koncert z celého turné

Atmosféra na mieste je úžasná. Fanúšikovia sa veľmi tešia a doteraz neveria, že AC/DC pricestovali práve do Bratislavy. Jeden z fanúšikov pred vstupom hral obľúbené piesne AC/DC na gajdách. "Členovia skupiny sú zatiaľ na Slovensku veľmi spokojní, hlavne s hotelovými službami. Chceli si ísť pozrieť hrad, ale neviem či to stihli," uviedla PR manažérka a členka produkčného tímu AC/DC Erika Barkolová. Taktiež pripomenula, že koncert v Bratislave je ich najväčší koncert z celého turné a spomenula aj slová organizátora celého turné, ktorý povedal, že je to zatiaľ najlepšie zorganizovaný koncert. "Mňa šokujú fanúšikovia, ktorí sú tu od rána. Ja som ešte nikdy nevidela lepších fanúšikov," dodala Barkolová.

Ako to bude po koncerte?

Prví budú odchádzať ľudia, ktorí na koncert prišli peši alebo MHD. Potom pôjdu ľudia, ktorí prišli na autách. Vlaková doprava je posilnená a vlaky zo stanice budú odchádzať každých pätnásť minút.

Reportéra JOJ24 Sebastiana Pavlisa priamo v živom prenose uniesli fanúšikovia AC/DC. Video si pozrite tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy