Jasno
18°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
JOJ Group sa stáva členom Asociácie AI
Zdielať na

JOJ Group sa stáva členom Asociácie AI

BRATISLAVA / Asociácia AI - ASAI sa po prvých týždňoch svojho pôsobenia rozrástla. Prijali prvých členov. Medzi nimi nechýba ani najväčšia mediálna skupina na Slovensku - JOJ Group, do ktorej patrí TV JOJ a ďalších 13 slovenských a českých televíznych staníc.

"Tešíme sa na spoluprácu s našimi novými kolegami, naozaj nás prekvapila rýchlosť a aj spektrum záujmu zo strany spoločností, keďže denne spracovávame niekoľko žiadostí. Potvrdilo nám to, že potreba trhu bola naozaj veľmi silná a jej naplnenie vnímame ako príležitosť pre celú spoločnosť," hovorí Natália Pokojná, výkonná riaditeľka Asociácie AI – ASAI.

"Sme presvedčení, že rýchly a efektívny nábor nových členov je potvrdením potreby AI Asociácie, platformy pre rozhovor a kooperáciu. Tešíme sa na nové projekty, ktoré nás čakajú. Veríme, že každý nový člen prinesie svoju jedinečnú perspektívu a prispeje k rastu a prosperite našej AI Asociácie.

Umelá inteligencia je kľúčom k našej budúcnosti. Sme tu pre AI podnikateľov a pomáhame vytvárať úspešný a udržateľný AI ekosystém. Podporujeme spoluprácu, zdieľanie skúseností a otvorenosť k inováciám vo všetkých oblastiach vrátane kultúry, priemyslu, vzdelávania, zdravotníctva, životného prostredia a udržateľnosti.

Naša vízia je vytvoriť svet, kde AI prekonáva bariéry, otvára nové obzory a prispieva k riešeniu najväčších výziev našej doby," uviedla členka správnej rady ASAI Miroslava Šáchová v tlačovej správe Asociácie AI - ASAI.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy