Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
GALÉRIA: V Bratislave odštartovala najväčšia udalosť tohto leta. Svoje brány otvoril festival Lovestream
Zdielať na

GALÉRIA: V Bratislave odštartovala najväčšia udalosť tohto leta. Svoje brány otvoril festival Lovestream

BRATISLAVA / Na letisku v bratislavských Vajnoroch sa počas troch dní od 16. do 18. augusta predstavia viaceré osobnosti európskej a svetovej hudobnej scény. Brány festivalu sa pre všetkých fanúšikov otvorili v piatok 16. augusta o 12.00 h a zatvoria sa v pondelok 19. augusta o 12.00 h.

Aký je tohtoročný line up?

Festivalový line up ponúka také mená, akými sú britská speváčka Rita Ora, dídžejské duo Dimitri Vegas & Like Mike, české duo Calin a Viktor Sheen, americký spevák Ray Dalton, škótsky hudobník Tom Walker, izraelský spevák Dennis Lloyd, slovinská rocková skupina Joker Out, arménska speváčka Rosa Linn, anglická dvojica Chase & Status, talianska formácia The Kolors, americká kapela Welshly Arms, raperi Macklemore a 50 Cent či holandský dídžej Tiesto.

Práve Tiesto, holandský DJ a hudobný producent, ukončí festivalový program na hlavnom pódiu. Časopis Mix ho v ankete medzi fanúšikmi v rokoch 2010/2011 zvolil za najväčšieho DJa všetkých čias a v roku 2013 ho čitatelia časopisu DJ Mag zvolili za najlepšieho DJa za posledných 20 rokov. Na svojom konte má sedem vydaných albumov, ten najnovší Drive vydal v apríli 2023.

Na bezpečnosť dohliada polícia

Na dianie dohliadajú policajti poriadkovej polície Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III. "Bratislavskí dopravní policajti dohliadajú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v blízkosti areálu a v prípade potreby ju budú usmerňovať a regulovať," uviedla hovorkyňa bratislavskej polície Silvia Šimková.

Bratislavská polícia zároveň upozorňuje vodičov, aby v okolí letiska vo Vajnoroch prispôsobili svoju jazdu aktuálnej situácii, jazdili opatrne, a riadili sa pokynmi polície.

Prvý ročník sa predstavil pred 2 rokmi

Prvý ročník festivalu sa uskutočnil od 10. do 12. júna 2022 na Národnom futbalovom štadióne, v priebehu troch dní sa predstavili Red Hot Chili Peppers, Dua Lipa, Rare Americans, Zoe Wees, Zara Larsson či Lost Frequencies.

Koncertovali aj známe domáce a české kapely IMT Smile, Lucie, Kryštof. Na druhom ročníku, ktorý sa konal od 18. do 20. augusta 2023 na starom letisku v bratislavských Vajnoroch, vystúpili aj The Killers, Alvaro Soler, Jason Derulo, Patrick Kelly i Imagine Dragons.

Ako prebiehal začiatok festivalu?

Súvisiace články

Najčítanejšie správy