Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Mária
12.9.2024
Program festivalu po prerušení obnovili. Hrozila mu búrka
Zdielať na

Program festivalu po prerušení obnovili. Hrozila mu búrka

BRATISLAVA / Pokračovanie tretieho ročníka Festivalu Lovestream, ktorý sa koná v Bratislave, ohrozila búrka. Organizátori museli počas sobotňajšieho večera program prerušiť. Interpret na ktorého sa tešili tisícky ľudí, kvôli búrke ani nedorazil.

​​Festival Lovestream, ktorý sa koná počas víkendu na starom letisku vo Vajnoroch, okolo deviatej hodiny večer prerušili. Na festival sa totiž blížila búrka. Organizátori nechceli situáciu podceniť a tak návštevníkov posielali schovať sa na bezpečné miesto. "Bolo potrebné zabezpečiť stavby a udržať ľudí v bezpečnej vzdialenosti od potenciálne nebezpečných objektov, ako sú napríklad veľkokapacitný stan a hlavné pódium. Návštevníkom sme umožnili odísť z areálu do svojich áut," vydali stanovisko organizátori Lovestream Festivalu.

Ľudí, ktorí v tú chvíľu ešte len na festival prichádzali, ale dovnútra areálu nepúšťali. Približne po hodine program opäť pokračoval. Avšak interpret, na ktorého väčšina návštevníkov čakala, nevystúpil. Jeho let bol kvôli počasiu zrušený. "Vzhľadom na to, že umelci chcú vystúpiť pred slovenským publikom na Lovestream Festivale, sme sa po vzájomnej komunikácii s manažmentom DJ Tiësta rozhodli, že Dimitri Vegas & Like Mike vystúpia v nedeľu, pred DJ Tiëstom o 20:30," dodali organizátori. Jednodňové lístky zo soboty 17. augusta platia aj na 18. august.

Ako prebiehal Lovestream?

Súvisiace články

Najčítanejšie správy