Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Mária
12.9.2024
Dráma na streche parkovacieho domu. Muž sa vyhrážal, že skočí
Zdielať na

Dráma na streche parkovacieho domu. Muž sa vyhrážal, že skočí

BRATISLAVA / Dráma na streche parkovacieho domu v Bratislave. Muž sedel na kraji budovy približne šesť hodín, pričom odtiaľ chcel skočiť na chodník. Polícia okolie uzavrela a mužovi pomáhal psychológ.

​​Bolo približne deväť hodín ráno, keď muž vyliezol na najvyššie poschodie parkovacie domu na bratislavských Nivách. Sadol si na okraj a vyhrážal sa, že odtiaľ skočí. "Okolo 9.56 už pri ňom boli policajti a celé to bolo opáskované," povedal svedok. Pri mužovi boli odborníci, ktorí sa ho od zúfalého činu snažili odhovoriť. "Policajti Pohotovostného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave spolu s policajným psychológom a ďalšími príslušníkmi Policajného zboru niekoľko hodín intenzívne komunikovali s mužom, ktorý sa nachádzal na streche parkovacieho domu na Mlynských nivách," informovala Šimunková.

Policajní psychológovia sa s ním rozprávali dlhé hodiny. Napokon ich poslal preč. Sedel na okraji budovy, ale pohyboval sa aj po streche, niekoľkokrát to dokonca vyzeralo, že sa chce rozbehnúť. Zo strechy parkovacieho domu sa nebezpečne nakláňal a obzeral sa. Vydesení boli aj ľudia, ktorí práve prechádzali okolo. "Mal pri sebe nôž, policajti mu povedali aby ho odhodil dole. Potom si musel zdvihnúť tričko aby videli, že tam nemá pás s výbušninou," dodal svedok.

"Krátko po 15.00 bol vykonaný služobný zákrok a osoba skončila v rukách polície bez zranení," Šimunková. Policajti nabehli k mužovi v momente, ako sa vzdialil od kraja strechy. Keď si to všimol, spanikáril a následne sa pri pokuse o útek potkol a spadol na zem, kde si ho rúk prevzali policajti. Podľa medializovaných informácii sa mal muž snažiť siahnuť si na život už v minulosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy