Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Nemocnica štartuje novú sériu: Do deja vstupujú známe tváre a ich životné príbehy
Zdielať na

Nemocnica štartuje novú sériu: Do deja vstupujú známe tváre a ich životné príbehy

BRATISLAVA / Populárny JOJkársky seriál Nemocnica prichádza s jedenástou sériou. K obľúbeným hercom tentokrát pribudnú aj známe osobnosti. S divákmi sa podelia o svoje životné príbehy a problémy. V Nemocnici svätého Martina sa tak ocitne naša kolegyňa, moderátorka Aneta Parišková, komici Veľmajster Jerry a Bekim či manželia Gáborikovci. Tvorcovia sľubujú strhujúci seriálový zážitok.

Známe tváre

​V najnovšej sérii obľúbeného seriálu Nemocnica sa objavia viaceré známe tváre, ktoré si prešli ťažkými životnými skúškami. "Ktorí nám ochotne porozprávali o svojich zdravotných ťažkostiach, diagnózach, skúsenostiach s doktormi a nemocnicami," povedala scenáristka seriálu Nemocnica Kristína Víglaská Lévai. Jednou z nich je naša dlhoročná moderátorka Anetka, ktorá prekonala rakovinu. Hoci je na kamery zvyknutá, zažila úplne novú skúsenosť. "Bolo to úplne iné než to, na čo som zvyknutá, pretože zrazu som mala hrať a ja nie som herečka," opísala moderátorka TV JOJ Aneta Parišková.

Hrať samú seba nebolo vôbec jednoduché, ale Anetka sa aj podľa slov kolegov s úlohou popasovala veľmi dobre. "Robili sme to na niekoľkokrát, pretože som sa na niekoľkokrát zasekla. Netušila som, že to pre mňa bude až také náročné. Nielen preto, že hrať samú seba, ale hovoriť aj o téme, ktorá je pre mňa dodnes traumatizujúca," pokračovala Parišková.

Skutočné príbehy

Pred kamerou sa objavil aj známy komik, ktoré diváci poznajú pod menom Veľmajster Jerry. Ten sa musel popasovať s onkologickým ochorením lymfatických uzlín. "Je to nepríjemne, lebo sa časom vracia. Našťastie som sa tou prvou liečbou prehrýzol celkom v pohode a mal by som mať teraz pokoj nejakých desať rokov tak uvidíme, čo bude potom. Snáď to bude dobré, som optimista," povedal komik Veľmajster Jerry. Na kamery je zvyknutý, predtým ako sa stal komikom, vyštudoval herectvo. "Hralo sa mi vynikajúco. Štáb bol fantastický, všetko bola profesionálna práca. Bolo to skvelé," pokračoval Jerry.

Viaceré novinky

Už v poradí 11. séria Nemocnice prinesie nielen 16 nových epizód, ale aj viaceré novinky. "Nemocnica sv. Martina prešla do súkromného sektoru. Kúpil ju miliardár Dejvický a spolu s ním prídu nové podmienky, pravidlá, zákazy aj doktori," dodala Lévai. "Bude tam veľa postáv, známych ľudí, ktorých ľudia poznajú zo sveta športu a rôznych iných odvetví. Ako manželia Gáborikovci, Bekim, Jerry a Aneta a všetko sú to reálne príbehy," opísal herec Braňo Deák. Anetka aj Jerry sú nesmerne vďační lekárom, ktorí im v živote pomohli. "To, čo robia pre nás pacientov je naozaj úžasné," dodala Parišková. "Mňa sa jeden kamarát spýtal, prečo som nezvolil alternatívnu liečbu. Tak som mu povedal, pretože som chcel žiť, ty blbec," dodal Jerry.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy