Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Pre haváriu plynového potrubia uzavreli Most Apollo a okolité ulice
Zdielať na

Pre haváriu plynového potrubia uzavreli Most Apollo a okolité ulice

Zdroj: ISIFA

BRATISLAVA / Havária plynového potrubia spôsobila v Bratislave v sobotu 7. 9. dopoludnia dopravné obmedzenia. Uzavretý bol Most Apollo a ulice Košická, Prístavná, Landererova a Mlynské nivy. Informuje o tom Zelená vlna STVR, pre TASR to potvrdil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Szeiff priblížil, že policajti na mieste usmerňovali premávku. Haváriu plynového potrubia v Bratislave spôsobila súkromná spoločnosť pri výkopových prácach poškodením odvodňovacej armatúry stredotlakového plynovodu. Došlo tým k úniku plynu, uviedol hovorca spoločnosti SPP - distribúcia Milan Vanga.

"Do niekoľkých minút pracovníci SPP - distribúcie únik zaistili, oprava poškodenej časti plynovodu bude pokračovať bez prerušenia distribúcie zemného plynu odberateľom," vyhlásil Vanga.

Križovatka je už sprejazdnená

Križovatku bratislavských ulíc Košická a Landererova už sprejazdnili. "Hliadky Policajného zboru na mieste vykonali potrebné opatrenia k ochrane života a zdravia, pričom usmerňovali premávku z dôvodu čiastočného uzavretia predmetnej križovatky. Rovnako poskytovali súčinnosť pracovníkom SPP, ktorí pracovali na odstránení poruchy," priblížil Szeiff.

Premávku na križovatke sa podarilo sprejazdniť krátko po 11.00 h. Havária plynovodu v sobotu dopoludnia obmedzila dopravu na viacerých uliciach hlavného mesta a na Moste Apollo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy