Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Hrôzostrašný nález: Neter našla strýka mŕtveho v kaluži krvi
Zdielať na

Hrôzostrašný nález: Neter našla strýka mŕtveho v kaluži krvi

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Policajti preverujú okolnosti úmrtia 56-ročného Milana z Ploštína. V kaluži krvi ho našli ležať jeho príbuzní. Pomôcť mu, žiaľ, už nevedeli ani privolaní záchranári.

​Záchranné zložky smerovali do mestskej časti Liptovského Mikuláša, Ploštína, v podvečerných hodinách. "K 56-ročnému mužovi vyslal operátor tiesňovej linky 155 ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. Pacientovi, žiaľ, už záchranári nedokázali pomôcť a museli konštatovať úmrtie," uviedla Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. 

Neter ho našla ležať v kaluži krvi 

Milan (56) býval v rodinnom dome so svojím bratom. Ležať v kaluži krvi ho mala nájsť jeho neplnoletá neter. Okolnosti mužovho záhadného úmrtia prišli do Ploštína preveriť aj policajti.

"Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár, ktorý ako príčinu úmrtia určil vykrvácanie. U nebohého bude vykonaná súdna pitva," uviedla Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Žilina.

Nateraz všetko nasvedčuje tomu, že muž si vážne zranenie nohy spôsobil pri manipulácii s kosačkou a zrejme nemal toľko síl, aby si privolal pomoc.

"Poverený príslušník Obvodného oddelenia Liptovský Mikuláš, v súvislosti s uvedenou udalosťou, začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, ako aj presné príčiny úmrtia 56-ročného muža, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," skonštatovala Šefčíková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy