Zatiahnuté
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Nezvestný 38-ročný herec je podľa informácií TV JOJ v poriadku
Zdielať na

Nezvestný 38-ročný herec je podľa informácií TV JOJ v poriadku

BRATISLAVA / Polícia do dnešného dňa pátrala po známom hercovi Ivanovi Kozákovi, ktorého poznáte aj z našich obrazoviek. Podľa informácií TV JOJ je v poriadku.

Nemocnica, Kriminálka kraj, Panelák či Za sklom. Herca Ivana Kozáka môžete poznať z viacerých projektov Televízie JOJ. V minulosti napríklad zahviezdil v šou Československo má talent. O Ivanovi Kozákovi sme informovali v našom Krimi spravodajstve koncom minulého roka, kedy bol napadnutý. Po kopancoch do tváre skončil komik v bratislavskej nemocnici. "Mal som tielko, srandovali sme, majú také tie kvázi gay pohyby," vyjadril sa v novembri 2023 herec Ivan Kozák.

Herec našu redakciu kontaktoval naposledy začiatkom septembra. Svoj posledný status na sociálnej sieti uverejnil 7. septembra. Po Ivanovi Kozákovi bolo vyhlásené pátranie a jeho rodina zúfalo prosila o pomoc. "Môj brat je od minulého týždňa nezvestný," uverejnila na sociálnej sieti Ivanova sestra.

Ivan odišiel 16. septembra v ranných hodinách do Bratislavy, kde mal odriecť hranie v muzikáli a následne odcestovať do Prahy. Od tohto momentu sa ale blízkym neozval. Polícia po ňom pátrala. S hercom sme sa snažili spojiť, no svoj telefón mal vypnutý. Podľa informácií TV JOJ je v poriadku a sám sa ozval svojej rodine z Handlovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy