Oblačno
18°
Bratislava
Vladislav
25.9.2024
Vážna nehoda pri Kútoch: Zrážka dvoch autobusov s autom, hlásia zranených
Zdielať na

Vážna nehoda pri Kútoch: Zrážka dvoch autobusov s autom, hlásia zranených

SENICA / Medzi obcami Kúty a Holíč v okrese Senica sa poobede zrazili dva autobusy s autom. Podľa doterajších informácií sú zranené tri osoby. Na mieste zasahujú záchranári aj s vrtuľníkom. Na sociálnej sieti o tom informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky. Záchranári priblížili, že cestujúci z autobusov sú bez zranení. Operátor tiesňovej linky 155 vyslal k dopravnej nehode dve pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník.

Polícia vyšetruje okolnosti nehody

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu popoludní pri obci Kúty v okrese Senica. Vodič autobusu mal z doposiaľ nezistených príčin na rovnom úseku cesty zozadu naraziť do osobného auta stojaceho pri pravej krajnici. Zranili sa dve osoby z osobného auta, zasahovali aj leteckí záchranári. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Vodiča automobilu si prevzali do starostlivosti pozemní záchranári. Jeho spolujazdkyňu letecky transportovali do nemocnice. Cestujúci v autobuse vyviazli bez zranení. "Policajti alkohol ani u jedného z vodičov nepotvrdili," zhrnula Antalová. Polícia musela hlavný ťah medzi Kútmi a Holíčom na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavrieť. "Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," dodala. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti už skôr priblížilo, že operátor tiesňovej linky vyslal na miesto nehody okrem záchranárskeho vrtuľníka aj dve pozemné ambulancie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy