Oblačno
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Zlodej iPhonu sa snažil utiecť na bicykli, ale policajti ho nachytali v kríkoch
Zdielať na

Zlodej iPhonu sa snažil utiecť na bicykli, ale policajti ho nachytali v kríkoch

BRATISLAVA / Polícia pomohla 23-ročnému Bratislavčanovi vypátrať mobilný telefón, ktorý stratil v taxíku. Muža, ktorý mal hľadaný telefón pri sebe, po pokuse o útek zadržala. Pri následnej kontrole u neho našla aj drogy.

V tejto súvislosti začala trestné stíhanie. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff. Polícia koncom minulého týždňa pomohla 23-ročnému Bratislavčanovi vypátrať mobilný telefón, ktorý stratil v taxíku. Muža, ktorý mal hľadaný telefón pri sebe, po pokuse o útek zadržala. Pri následnej kontrole u neho našla aj drogy. V tejto súvislosti začala trestné stíhanie. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Polícia telefón vďaka aplikácii lokalizovala na Daxnerovom námestí v Bratislave. Majiteľ iPhonu kontaktoval svoj mobilný telefón, ten začal pred policajtmi zvoniť v ľadvinke muža s bicyklom. Nálezca sa rozhodol pred policajtmi uniknúť na bicykli, avšak zadržali ho skôr, ako sa mu to podarilo, informovala polícia Bratislavského kraja na sociálnych sieťach. "Pri následnej kontrole muž policajtom odovzdal plastovú zatavenú striekačku s obsahom kryštalickej látky, ako aj štyri kusy igelitových vrecúšok s obsahom zelenej sušenej rastliny, pričom o týchto veciach sa mal vyjadriť že ide o drogy," ozrejmil Szeiff.

Dodal, že policajti muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. "Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu zatajenia veci a vo veci nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," dodal hovorca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy