Jasno
10°
Bratislava
Jarolím
30.9.2024
Futbalový sviatok v Bratislave: Slovan privíta Manchester City, mesto čakajú obmedzenia
Zdielať na

Futbalový sviatok v Bratislave: Slovan privíta Manchester City, mesto čakajú obmedzenia

BRATISLAVA / Slovensko čaká futbalový sviatok desaťročia. Slovan Bratislava si už zajtra zmeria sily s jedným z najlepších tímov sveta. Do hlavného mesta zavíta Manchester City. Prípravy sú už v plnom prúde. Situáciu na Tehelnom poli sledoval reportér TV JOJ Radovan Antoži.

Bratislavská polícia v utorok (1. 10.) pre futbalový zápas Ligy majstrov na Národnom futbalovom štadióne uzatvorí od 14.00 h ulice Kalinčiakova a Viktora Tegelhoffa. Urobí tak, aby zabezpečila bezpečnosť občanov a fanúšikov, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Tieto dve ulice nemusia byť uzavreté ako jediné

"Podľa aktuálnej dopravnej situácie môže dôjsť k uzavretiu Bajkalskej ulice v úseku od Trnavskej po Vajnorskú ulicu. Vodičov žiadame o rešpektovanie pokynov. O prípadných dopravných obmedzeniach budeme verejnosť včas informovať," vyhlásila Šimková.

Mestská polícia (MsP) Bratislava na sociálnej sieti informovala, že od 18.00 h nebude možné na ulicu Viktora Tegelhoffa vstúpiť ani na pešo. "Motoristov prosíme, aby neparkovali na ulici Viktora Tegelhoffa a svoje vozidlá z nej presunuli najneskôr do 30. 9. do polnoci. Na parkovanie môžete využiť napríklad ulicu Za kasárňou alebo širšie okolie," napísali mestskí policajti s tým, že vozidlá, ktoré tam zostanú, preparkuje odťahová služba na okolité ulice.

Od 14.00 h bude zároveň podľa MsP uzavreté aj detské ihrisko Nová doba.

TV JOJ

Šimková vodičom odporučila, aby sa okoliu športoviska vyhli

Počas zápasu budú policajti pri štadióne dohliadať na verejný poriadok aj dopravu. Mestská polícia zvýšený pohyb hliadok avizuje aj v centre hlavného mesta. "Priaznivcov oboch tímov vyzývame k slušnému a dôstojnému správaniu a vyhnutiu sa nešportovým prejavom," apelovala MsP.

Obmedzenia v Bratislave počas utorka 1. 10.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy