Zatiahnuté
11°
Bratislava
František
4.10.2024
Značka adidas: Spoznajte modely, ktoré vládnu uliciam
Zdielať na

Značka adidas: Spoznajte modely, ktoré vládnu uliciam

Jedno je isté: značka adidas získala kultový status z určitého dôvodu. Stačí spomenúť niekoľko najrozpoznateľnejších modelov z portfólia značky adidas, aby ste o tom nepochybovali. V súčasnosti zostáva v centre pozornosti niekoľko sérií, ktoré tvoria adidas Terrace. Poznáte ich? Pozrite si klasiku s retro nádychom.

adidas Campus – klasika v niekoľkých podobách

Tenisky adidas Campus sú dokonale rozpoznateľné vďaka trom pruhom na boku... a nízkej, gumovej podrážke. Popri adidas Samba alebo Gazelle ide o jeden z najikonickejších modelov v ponuke adidas. Ikonická forma a pohodlie, ktoré poskytuje dizajn, sú tu rozhodujúcimi faktormi. Modelový rad adidas Campus je k dispozícii nielen v klasickej verzii - ale aj ako osviežená edícia s dizajnom pripomínajúcim rok Y2K. Hovoríme tu o teniskách adidas Campus 00s. Dostali zvršok vyplnený penou a jazyk s logom Trefoil. Tento model sa bezchybne hodí k outfitom inšpirovaným skateboardovou kultúrou. Stačí ho oživiť širokými nohavicami.Modelová rada adidas Campus 00s je rozhodne určená pre tých, ktorí uprednostňujú farby alebo chcú svoj vzhľad oživiť intenzívnym akcentom. Popri univerzálnej sivej, čiernej alebo béžovej nájdete sýtu zelenú, modrú alebo červenú. Veľký výber pánskych a juniorských modelov nájdete v JD Sports - pozrite si ich teraz.

https://www.jdsports.sk/znacky/adidas

Tenisky Handball Spezial – adidas Terrace

Legendárny rad adidas Terrace vychádza z módy, ktorú formovali futbaloví fanúšikovia. Práve vďaka nim sa modely ako adidas Spezial zapísali do histórie streetwearu - a dnes sú známe ako ikony. Dámska a pánska obuv adidas Handball Spezial bola (ako už názov napovedá) navrhnutá s ohľadom na hádzanú. Preto poskytuje skvelú trakciu, je ľahká - a tiež dobre stabilizuje nohu. Na rozdiel od línie Campus 00s sa obuv adidas Handball Spezial ukazuje ako oveľa elegantnejšia. Ide o úzku obuv so skosenou špičkou. Charakter dodáva podrážka, v niektorých edíciách z priesvitnej gumy, spoza ktorej presvitajú trojité pruhy.Príjemný dizajn tenisiek adidas zo série Spezial by sa mohol stať klasikou, po ktorej budete túto jar a leto radi siahať. Je to model, ktorý je k dispozícii už desaťročia - a napriek tomu nie je o nič menej obľúbený. Vyberte si adidas Spezial, ak snívate o ikonických teniskách adidas, ktoré zdobí charakteristická nášivka v tvare kotvy na nose.

https://www.jdsports.sk/adidas-campus

Dámske a pánske tenisky adidas Samba

Určite viete, ktoré dámske tenisky adidas momentálne kraľujú uliciam. Reč je, samozrejme, o adidas Samba. Virálnu popularitu si získali krátko po tom, čo sa objavili v outfitoch influencerov, ako napríklad Bella Hadid. Ich popularita však nie je len výsledkom módneho výstrelku. Dámske a pánske tenisky adidas Samba patria už roky k najobľúbenejším modelom z ponuky adidas. Svedčia o tom postupné reedície a vydania - ako aj vyhlásenia samotných fanúšikov tohto modelu.O teniskách adidas Samba sa oplatí vedieť, že ide o pomerne úzku obuv s vysokou pätou. Táto konštrukcia bola pôvodne určená na ochranu chodidiel hráčov na ihrisku - v súčasnosti je však jablkom sváru medzi priaznivcami a odporcami tejto série. Dámske tenisky adidas Samba sú však každopádne skvelým doplnkom každodenného oblečenia. Preto sa oplatí uistiť sa, či ide o model, ktorý vyhovuje vašej nohe. V predajni JD Sports nájdete modely v ikonickom variante: bielej a čiernej so sivými akcentmi, ale pribúdajú aj ďalšie. Pozrite si ich v online obchode a v predajniach - a presvedčte sa sami už teraz.

Najčítanejšie správy