Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hedviga
17.10.2024
Superbrands 2024: Slávnostné ocenenia pre najlepšie značky a inšpiratívne osobnosti
Zdielať na

Superbrands 2024: Slávnostné ocenenia pre najlepšie značky a inšpiratívne osobnosti

BRATISLAVA / Ocenenie Superbrand Award dostali aj tento rok desiatky značiek. Toto ocenenie je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Komisia hodnotí výsledky na základe vopred stanovených kritérií. Jedno z ocenení získala aj televízia JOJ.

Galavečer dvanásteho ročníka Superbrands otvorila svojim vystúpením speváčka Emma Drobná. Cieľom organizácie nie je len vzdať hold tým najúspešnejším značkám, ale uviesť ich do pozornosti spotrebiteľov a celej verejnosti.

"Snažíme sa vziať do úvahy všetky spoločnosti, všetky značky, ktoré sú tu aktívne. A výstupom je niekoľko desiatok, ktoré môžu byť považované za najlepšie z najlepších. V prvom rade berieme do úvahy čísla, ekonomické ukazovatele, zároveň spolupracujeme s agentúrami, ktoré robia pre nás spotrebiteľský prieskum. Avšak posledné slovo má porota brand council, " objasňuje regionálny riaditeľ organizácie Erik Koronczi.

​Porota je zložená z desiatok odborníkov na marketing, branding a PR., ktorá rozhoduje o najlepšej značke v rámci svojho segmentu. No a tento rok cena poputovala aj do televízie JOJ.

"Je to poďakovanie celému zábavnému priemyslu. Ľudia, ktorí nás pozerajú tak sa s nami smejú, plačú s nami sa zabávajú, informujeme ich, táto cena reprezentuje prácu všetkých ľudí, ktorí pre JOJku pracujú. Myslím že v tej cene sa skrýva veľa vlastnej tvorby, lebo sme jeden z najväčších producentov seriálov a dramatickej tvorby. Máme najobjektívnejšie spravodajstvo, to už je dlhoročne potvrdzované. Takže to všetko je v tej cene, " ďakoval obchodný riaditeľ TV JOJ, Martin Heržo.

Ocenenie získalo aj známe občianske združenie

Ocenenie získalo aj občianske združenie, ktorého poslaním je prostredníctvom klaunského umenia prinášať radosť a smiech tým, ktorí to potrebujú. "Spúšťame nový program klaunských večerníčkov v slovenských nemocniciach, takže jeden z príkladov ako ešte lepšie robiť našu prácu, ako doručovať tú misiu, kt. zdravotní klauni majú, " o nových cieľoch hovorí výkonný riaditeľ organizácie Červený nos, Milan Šagát.
"Ja by som ešte takú drobnosť, chcel by som vám zablahoželať ako jojke lebo vy ste spolu s nami superbrands 2024, " umelecký riaditeľ Červeného nosu, Pavel Mihaľák.

Osobnosťou roka 2024 sa stala bývalá hlava štátu Zuzana Čaputová. Ocenenie získala za jej schopnosť a silu v reprezentácii našej krajiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy