Zatiahnuté
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Nehoda kamiónov na D2 v smere z Bratislavy na Stupavu
Zdielať na

Nehoda kamiónov na D2 v smere z Bratislavy na Stupavu

Zdroj: TV JOJ/reprofoto

BRATISLAVA / V piatok bola krátko pred šestnástou hodinou nahlásená dopravná nehoda dvoch kamiónov na diaľnici D2 v smere z Bratislavy na Stupavu. Tunel Sitina je pre nehodu uzavretý.

Hasiči prieskumom zistili, že ide o zrážku dvoch nákladných vozidiel, pričom v jednom vozidle zostal zakliesnený vodič. Zasahujúci hasiči vodiča momentálne z vozidla vyslobodzujú, poskytujú mu prvú pomoc. Hasiči ďalej zabezpečujú vozidlá proti vzniku požiaru.

"Podľa doterajších informácií v 50,5 km diaľnice D2 v smere do Českej republiky došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke dvoch nákladných motorových vozidiel. Zrážkou utrpel vodič jedného z vozidiel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do jednej z nemocníc v Bratislave," informuje hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. 

"Z dôvodu odstraňovania následkov ako aj dokumentovania tejto dopravnej nehody je premávka v tomto úseku na nevyhnutne potrebný čas usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru, odklon dopravy je vedený z 55 km diaľnice," dodáva hovorca. Vodičov v vyzývajú, aby sa pri prejazde uvedeným úsekom riadili pokynmi policajtov alebo na prejazd využili, ak je to možné, alternatívnu trasu.

​Pri Trebišove zišiel z cesty plnenaložený kamión:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy