Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Polícia potvrdila, že utopeného muža v Snine zavraždili
Zdielať na

Polícia potvrdila, že utopeného muža v Snine zavraždili

SNINA / Pri základnej škole v Snine našiel miestny obyvateľ v rieke utopeného muža. Televízia JOJ získala šokujúce informácie o okolnostiach smrti. Podľa polície totiž ide o brutálnu vraždu a dvoch podozrivých sa im už podarilo zadržať.

Neuplynulo ani 24 hodín a v prípade muža, ktorého našli v rieke, vyšli najavo závažné skutočnosti. Podľa informácií televízie JOJ z prostredia vyšetrovania polícia ešte vo štvrtok vypočula dvoch mužov, ktorí sú v prípade podozriví. Podľa polície Sninčana zabili mimoriadne surovým spôsobom. "Prípad prevzal prešovský krajský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," povedal hovorca polície Danie Džobanik. 

Dvadsaťročný Andrej z Nižnej Jablonky a 19- ročný Roman dvaja mladí muži, ktorí podľa polície pripravili Michala o život. Ich cieľ bol jasný, muža zbiť a okradnúť. Najprv s ním preto popíjali, keď však chcel Michal odísť, sotili doňho a začali ho kopať do hlavy a do brucha. Telo našiel miestny obyvateľ. Polícia na mieste zaistila biologické a vecné stopy, ktoré odoslali na expertízne skúmanie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy