Zatiahnuté
13°
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Konflikt medzi otcom a nevlastným synom sa skončil bodnou ranou
Zdielať na

Konflikt medzi otcom a nevlastným synom sa skončil bodnou ranou

MEDZILABORCE / Konflikt medzi otcom a nevlastným synom sa skončil bodnou ranou hlbokou 3 centimetre. Štyridsaťdvaročný Ukrajinec, ktorý žije na Slovensku tvrdí, že nevlastný syn chcel doňho kopnúť a nechtiac sa pritom napichol na kuchynský nôž. Ten mal Ukrajinec v tom čase v ruke. Dôvodom malo byť podľa neho to, že nožom chcel otvoriť škatuľu. Polícia okolnosti napadnutia vyšetruje.

Bodná rana na nohe a rezná rana na dlani, takto dopadlo potýčka medzi otcom a nevlastným synom. Konflikt sa odohral v jednom z bytov v Medzilaborciach. Muži sa podľa polície najprv začali hádať. Ukrajinec žijúci na Slovensku priznáva, že v čase hádky držal v ruke kuchynský nôž, no vraj iba preto, aby ním otvoril škatuľu.

"On ma buchol po hlave, ja som spadol tu na sedačku. V ruke som mal nôž, on ma chcel ešte kopnúť a trafil ten nôž," opisuje obvinený muž. "Muž utrpel zranenia, a to bodnú ranu na ľavom stehne a bodnú ranu na pravej dlani," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik. Okolnosti, za akých došlo k zraneniu 21- ročného muža, podľa policajtov zatiaľ jasné nie sú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy