Jasno
13°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Humenčan nedovolil žene vyjsť z bytu. Viackrát ju udrel do tváre
Zdielať na

Humenčan nedovolil žene vyjsť z bytu. Viackrát ju udrel do tváre

HUMENNÉ / Mladík sa v Humennom zamkol v byte s mladšou ženou a odmietal ju pustiť von. Rozbil jej mobilný telefón, aby nemohla zavolať políciu a viackrát ju udrel do tváre. Útočníka už obvinili z troch trestných činov.

Dvadsaťpäťročný Pavol mal okolo pol tretej v noci vojsť do jedného z bytov na sídlisku v Humennom. Ten mala v prenájme 21-ročná žena."Muž mal násilím uzamknúť byt, kľúče zobral k sebe a sotil ženu do hrudníka, v dôsledku čoho spadla na zem," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.

Muž sa s mladou ženou v byte zamkol a odmietol ju pustiť von. Keď chcela privolať pomoc, rozbil jej mobilný telefón. "Potom ju udrel niekoľkokrát do tváre," uviedol Džobanik. Dvadsaťjedenročnú ženu štáb TV JOJ na adrese, kde býva, nenašiel.

Pavol sa k incidentu odmietol vyjadriť. Povedal len toľko, že všetko bolo inak. "Nie,nie je to pravda," povedal obvinený Pavol. Podľa polície ho žena opakovane vyzývala, aby jej dal kľúče od bytu a aby odišiel preč. Podľa polície jej mal muž povedať, že kľúče vyhodil z balkóna. "Humenský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 25-ročnému mužovi z obce Dlhé nad Cirochou," hovorí Džobanik. Pavol má teraz na krku tri trestné činy- obmedzovanie osobnej slobody, poškodzovanie cudzej veci a porušovanie domovej slobody.

"Ja sa nebudem vyjadrovať, kým sa to celé neuzavrie. Boli sme na výpovedi asi týždeň dozadu a čakám na vyjadrenie," povedal obvinený muž. "V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 1 – 5 rokov," povedal hovorca polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy