Skoro jasno
27°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
Hrniec ako zbraň. Po kurióznom útoku skončili v nemocnici dvaja ľudia
Zdielať na

Hrniec ako zbraň. Po kurióznom útoku skončili v nemocnici dvaja ľudia

HUMENNÉ / Po kurióznom útoku skončili dvaja ľudia v humenskej nemocnici. Údajný agresor ich napadol v spánku, no príčinu nepoznajú. Policajti páchateľa zakrátko vypátrali. Skončil v cele.

​Agresor ich napadol v spánku. Nevedia, čo bola príčina. Hrniec našli v ten deň na ulici a mali s ním úplne iné zámery. "My sme to ani nečakali. Ja neviem, bol opitý, preplo mu v hlave, zobral hrniec a udrel nás po hlave," hovorí napadnutý Ján Bálint. "Mysleli sme, že bude variť. Ale on mal plán nám ublížiť," povedala napadnutá Nataša. "Neviem kvôli čomu, ja som spal. Zobudil som sa, z ničoho nič ma udrel. Utiekol som a zavolal som si záchranku," pokračuje Ján.

So zraneniami skončili v nemocnici

Ku skutku došlo na miestach, kde sa skupinka ľudí v tom čase zdržiavala. "Zaútočiť mal na nich kuchynským hrncom. Obaja napadnutí boli zranení," ozrejmila hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Prešov Jana Ligdayová.

"Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali muža a ženu s úrazom hlavy do nemocnice," vysvetlil Richard Bolješik, zastupujúci hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Skončil za mrežami

Muž čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. Skončil za mrežami policajnej cely.

"Sudca pre prípravné konanie vzal obvineného do väzby, dôvod nahradiť väzbu dohľadom mediačného a probačného dohľadu sa nezistil," uviedla Anna Kolářová, zastupujúca hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. Toto rozhodnutie zatiaľ právoplatné nie je, keďže obvinený proti nemu podal sťažnosť. To ale nemá odkladný účinok a z pojednávacej miestnosti ho teda previezli rovno za mreže vyšetrovacej väzby.

"Keď príde domov, vyriadime si to s ním my," dodala Nataša.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy