Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Šokujúca vražda: Ženu natlačil do regálu v pivnici. Bola dolámaná a škrtená
Zdielať na

Šokujúca vražda: Ženu natlačil do regálu v pivnici. Bola dolámaná a škrtená

ŠIROKÉ / Muž obvinený z vraždy svojej manželky bude stíhaný väzobne. Rozhodol o tom prešovský krajský súd po tom, čo sa obvinenému nepozdával verdikt okresného súdu. Na povrch vyšli aj detaily posledných chvíľ zavraždenej ženy. Našli ju v pivnici. Stopy naznačujú, že pred smrťou bola surovo dobitá a uškrtená.

"To sa nemalo stať ... Neviem, nemôžem o ňom nič plané povedať, ani o nej ...," takto sa vyjadrili miestni, ktorí žijú v dedine celý život. Dnes sú na dôchodku a na nič také si nepamätajú.

Žena bola nájdená v pivničných priestoroch v regáli

Už na prvý pohľad mala na tele stopy po bitke. Krátko na to skončil ako podozrivý v putách jej muž. Ten už má na krku obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy. "Nemáte čo robiť?," takto reagoval obvinený z vraždy na prítomnosť médií na súde, keď sa rozhodovalo o návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.

Susedia hovoria o ťažkých hádkach

Zavraždená bola útla žena, ktorá mala cez 40 kilogramov. Mala zlomené rameno, rebrá a rozbitú hlavu. Na tele mala mať stopy po škrtení. O tom, že z domu bolo neraz počuť hádky, však vedia niektorí susedia. "No, lenže oni sa hádali dosť často," hovorí obyvateľka Širokého. 

"Návrhu na vzatie do väzby bolo v celom rozsahu vyhovené," konštatuje prokurátor Krajskej prokuratúry v Prešove.

Obvinený podal voči rozhodnutiu súdu sťažnosť

O jeho vyšetrovaní za mrežami ešte rozhodoval krajský súd. Ten sa stotožnil s rozhodnutím okresného súdu. "Senát Krajského súdu v Prešove na neverejnom zasadnutí zamietol sťažnosť obvineného," priblížila Ivana Petrufová, hovorkyňa Krajského súdu v Prešove.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy