Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Z vĺn chceli vytiahnuť psíka. Utopil sa syn aj obaja rodičia!
Zdielať na

Z vĺn chceli vytiahnuť psíka. Utopil sa syn aj obaja rodičia!

Hovorí sa, že zvierací miláčik je ako člen rodiny. Možno práve preto o život toho svojho až do poslednej chvíle bojovala trojčlenná rodina. Keď sa psík z vĺn nevracal, bežal mu na pomoc 16-ročný syn. Napokon vo vode skončili aj jeho rodičia. V trojmetrových vlnách však nemali šancu.

Telá oboch rodičov, 57-ročnej Mary a 54-ročného Howarda už oceán vyplavil. Ich 16-ročného syna Gregoryho zatiaľ nenašli. Polícia však po niekoľkých dňoch pátranie vzdala. Chlapca považujú za mŕtveho.

Videli to dcéra a synova priateľka

Psíka do vody neďaleko San Francisca stiahli silné vlny. Priblížil sa k nim, keď si bežal po paličku. Zachrániť ho bežal syn. Na brehu nechal otca, aby privolal pomoc. Chlapcovi sa síce podarilo z vody vrátiť na breh, no otca už nenašiel. Spolu s matkou sa ho teda vybrali hľadať do oceánu. Z brehu sa na tragédiu pozerala dcéra a chlapcova priateľka. Zavolali pomoc, no prišla už neskoro.

Pes vyplával, nič sa mu nestalo!

Hovorí zástupca šerifa Roy Reynolds: "Mali sme problém zdolať sypký piesok. Dve telá sme našli rýchlo, ale to tretie zatiaľ nie." Najväčším paradoxom celej tragédie je, že sa psík na breh vrátil sám a bez zranení!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

pes_more_vlny

isifa.com - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy