Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Zlodej (48) ukradol auto s dieťaťom. Spanikaril a zadusil ho
Zdielať na

Zlodej (48) ukradol auto s dieťaťom. Spanikaril a zadusil ho

CHANGCHUN / Obrovská tragédia sa odohrala v čínskom meste Changchun. Zlodej ukradol SUV, ktoré bolo zaparkované pred jedným zo supermarketom. Netušil však, že na zadnom sedadle sa nachádza len dvojmesačný syn majiteľa vozidla.

Po tom, ako otec dieťaťa zistil, že mu ukradli auto aj s dieťaťom, kontaktoval čínsku políciu. Tá do akcie okamžite nasadila viac ako 8 000 policajtov, pomáhali im aj miestni obyvatelia. Po aute a dieťati sa však akoby zľahla zem.

Dieťa plakalo, udusil som ho...

Po dvoch dňoch sa 48-ročný Zhou Xijun prihlásil sám na polícii. Priznal sa k tomu, že ukradol auto. Keď však zbadal na zadnom sedadle dieťa, spanikáril a zaškrtil ho. "Dieťa plakalo a kričalo. Bál som sa, že ma kvôli tomu chytia." priznal sa na polícii zlodej. Telo iba dvojmesačného chlapčeka nakoniec zakopal do snehu neďaleko základnej školy. Túto tragickú správu nevydržala ani matka dieťaťa a dostala infarkt, lekári ju však zachránili.

Telo dieťaťa chýba

Napriek tomu, že sa zlodej priznal na polícii a popísal aj miesto, kde telo dieťaťa zahrabal, polícia pozostatky iba 2-mesačného chlapčeka zatiaľ nevypátrala. Páchateľovi za tento ohavný čin hrozí trest smrti.

Téme sa venuje reportér Peter Dzurilla. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy