Jasno
17°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
Opitý muž sa oprel o metro, keď sa pohlo. Išlo mu o život
Zdielať na

Opitý muž sa oprel o metro, keď sa pohlo. Išlo mu o život

PRAHA / O veľkom šťastí môže hovoriť cestujúci z pražského metra. V opitosti narazil do súpravy práve vo chvíli, keď sa pohla. Vtedy mu začalo ísť o život.

"Mestská polícia bola o udalosti informovaná prostredníctvom linky 156," povedala Irena Seifertová, hovorkyňa mestskej polície Praha. Hráč so smrťou, inak sa ani nedá opísať muž, ktorý takto riskuje svoj život. Chcel nastúpiť do metra, to mu pred nosom zavrie dvere a opúšťa stanicu. Muž v čiernej košeli a červenej kravate pomaly odchádza, zmierený s tým, že svoj spoj prešvihol, v tom sa z ničoho nič zrúti priamo do súpravy v miestach, kde sa delia vagóny. Metro už ide, muž schytá niekoľko rán a padá k zemi. Pádom na hlavu sa zraní. Krváca.

"Opitý muž narazil do rozbiehajúcej sa súpravy metra a spadol na zem.Okoloidúci muž mu pomohol vstať a s pomocou dozorcu metra mu pomohli dostať sa von," dodáva hovorkyňa. 

Zatiaľ, čo ostatní cestujúci sa maximálne otočia a zisťujú, čo sa deje, jeden muž pristupuje k zranenému a pomáha mu na nohy. Ten odchádza z vestibulu metra. "Tu sa ho ujala hliadka mestskej polície a ošetrila mu rany na hlave?" informuje Seifertová.  Muž skončil s vážnym poranením hlavy na ošetrení v nemocnici. Dychová skúška ukázala, že bol veľmi opitý. "V krvi mu namerali 1,74 promile," dodáva hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy