Jasno
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Manželia dúfajú, že budú mať dievčatko. Po 13 chlapcoch by to bola zmena
Zdielať na

Manželia dúfajú, že budú mať dievčatko. Po 13 chlapcoch by to bola zmena

Archívna reportáž

MICHIGAN / V malom, 5-tisícovom mestečku Rockford žijú manželia Schwandtovi. V ich domácnosti určite nie je nuda, keďže vychovávajú 13 chlapcov. Najstarší ma 24 rokov a najmladší bude mať tento rok dva.

V apríli sa manželom narodí ďalšie dieťa. Pohlavie zatiaľ nepoznajú a ani nechcú. Ich preferencie sú napriek tomu jasné. "Prial by som si, aby to bolo dievčatko. Ale myslím si, že nám to nie je súdené," smeje sa otec Jay. 

Z ďalšieho prírastku manželia po 13 deťoch už nemajú strach. "Z môjho pohľadu je jedno, či máte jedno dieťa alebo desať," povedala podľa novinky.cz mama Kateri. "Je to len viac chaosu a viac zvukov. Nič, na čo by sme už neboli zvyknutí."

Manželia Schwandtovi si myslia, že dieťa, ktoré sa v apríli narodí bude už ich posledné. Avšak to tvrdili aj pred dvoma rokmi pri malom Franciscovi. Obaja sa ale zhodujú v tom, že je pre nich ťažké, predstaviť si dom bez batoľaťa.

Podľa CNN je pravdepodobnosť, že sa narodí 13 chlapcov v rade 1 ku 8000. Manželia Schwandtovi sú preto svetlou výnimkou a v apríli možno svoj rekordný počet chlapcov ešte zvýšia.

Nie všetky nastávajúce mamičky sú zodpovedné.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy