Jasno
17°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Ružový Barbie obchod
Zdielať na

Ružový Barbie obchod

Obchodné centrum v Argentíne ponúka milovníkom Barbie ocitnúť sa v jej vlastnom svete, svete sladko ružovej. Čo všetko ponúka a ako vyzerá? Pozrite si VIDEO.

Prvé obchodné centrum na svete s aktivitami na tému Barbie bolo slávnostne otvorené už minulý rok v Argentíne v Buenos Aires. Sen milovníkov Barbie, týchto blonďatých bábik a všetkého, čo s nimi súvisí, sa tak stal skutočnosťou.

Nie je to však len obchod s bábikami a oblečením. Je to tiež salón krásy. Pre dievčatá vo veku 3 až 12 rokov, ale samozrejme aj pre staršie - každá z nich si môže osvojiť štýl Barbie - úpravu vlasov, makeup, manikúru. A kým sú deti obsluhované, pre ich mamičky je tu káva, čaj a k tomu koláčik hneď vedľa v malom podniku, kde si môžu oddýchnuť, kým si ich dcéry "užívajú chvíle svojho života".

V Barbie centre je tiež hrad s množstvom hier, kostýmami, vlastným predvádzacím mólom, izbietkami a chodbami, ktoré sú určené tiež pre narodeninové párty malých školáčok.

Výrobca Barbie - Mattel si tak neustále dáva pozor na úspech svojho obchodu. Takto značka Barbie vchádza priamo do života detí a drží si svoj okruh milovníkov pri neustále narastajúcej konkurencii.

Obchod sa tiež pýši svojou vlastnou exkluzívnou kolekciou oblečenia, ktoré navrhol miestny argentínsky módny návrhár.

Najčítanejšie správy