Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Psia reštaurácia alebo pochutnaj si na svojom psíkovi
Zdielať na
Zahraničie

Psia reštaurácia alebo pochutnaj si na svojom psíkovi

Nie je predsa jedno a to isté, keď si objednávate psiu pečienku a bravčovú pečienku? Na VIDEU nájdete reštauráciu, ktorá si to myslí.

Je známe, že v niektorých krajinách napríklad Ázie je úplne všedné nájsť na jedálnom lístku jedlo zo psa. U nás to až tak tradičné nie je. Na jednej internetovej stránke sa však objavila ponuka, ktorá oslovuje ľudí, aby si svojich psích miláčikov, pokiaľ majú záujem, priniesli do uvedenej reštaurácie a skúsení ázijskí kuchári z neho pripravia pochúťku buď podľa vašich predstáv, alebo sa môžete nechať inšpirovať uvedenými najchutnejšími časťami tela zvieraťa a vlastnými odporúčaniami kuchárov.

Biznis práve z takéhoto druhu reštaurácie sa rozhodli spraviť práve v susedných Čechách. V ponuke nechýba pestrí jedálny lístok. Objednať stôl je potrebné 3 dni vopred. Jedlá pripravujú dokonca priamo pred zákazníkmi. Tí si môžu diktovať aj samotné ingrediencie.

Na internetovej stránke reštaurácie je dokonca výkup psov. Musia byť v dobrom zdravotnom stave a mladšie ako 5 rokov. Staršie psie mäso je vraj tvrdé.

Obrátená strana karty - pre milovníkov psov je tu však jedna dobrá správa. Reštaurácia so psími jedlami neexistuje. A vraj ani nebude. Internetovú stránku totiž tvorcovia vytvorili s istým zámerom:

Reštaurácia je len virtuálna. Je apelom na ľudské pokrytectvo, ktoré sa pohoršuje nad zabíjaním domácich miláčikov a na druhej strane toleruje hromadné jatky hospodárskych zvierat. Podľa tvorcov totiž ide o formu nacizmu.

Pretože tak, ako trpia domáce zvieratká, trpia aj tie hospodárske.

Zdielať na

Najčítanejšie správy