Oblačno
16°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Prijali ho na všetky špičkové univerzity
Zdielať na

Prijali ho na všetky špičkové univerzity

Zdroj: cnn.com

HOUSTON / Cieľavedomý, pracovitý a svedomitý študent má šancu uspieť aj na tých najlepších univerzitách sveta a to aj v prípade, že nepochádza z bohatej rodiny. Mladík, ktorý sa už od útleho veku naozaj oddane venoval učeniu, teraz zožal rekordný úspech - prijali ho na všetky univerzity, na ktoré si podal prihlášku.

Americkému stredoškolákovi sa podarilo niečo naozaj výnimočné. 17 ročného Michaela Browna prijali na všetkých 21 špičkových univerzít, na ktoré si podal prihlášku. Jeho snom bolo dostať sa na Stanford, záujem oňho však prejavili aj ostatné top univerzity. Navyše vzhľadom na jeho vynikajúce výsledky bude môcť študovať s plným štipendiom, teda bude mať uhradené nemalé poplatky za štúdium ale aj ubytovanie.

Jeho priatelia boli pri tom, keď si Michael rad za radom prečítal na obrazovke počítača emaily potvrdzujúce jeho prijatie na všetkých 21 top univerzít v USA a svoju radosť veru netajil. Pre mamu bol Michael vytúženým darom, keďže pred jeho pôrodom trikrát potratila dieťa a na syna je právom hrdá. Michael sa teraz do 1. mája musí rozhodnúť, ktorú z univerzít si nakoniec vyberie.

Výber správnej školy a na nej získaný diplom môže mať ďalekosiahle dopady na pracovnú kariéru:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy