Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Dcéra Stevena Irwina nepôjde do Hollywoodu
Zdielať na
Zahraničie

Dcéra Stevena Irwina nepôjde do Hollywoodu

Zdroj: SITA/AP/Lauren Victoria Burke

Austrálska ochrankyňa prírody Bindi Irwin, dcéra zosnulého lovca krokodílov Stevena Irwina, odmietla ponuku presťahovať sa do Hollywoodu a účinkovať v hranom filme, oznámil jej manažér John Stainton.

Austrálska ochrankyňa prírody Bindi Irwin, dcéra zosnulého lovca krokodílov Stevena Irwina, odmietla ponuku presťahovať sa do Hollywoodu a účinkovať v hranom filme, oznámil jej manažér John Stainton. Deväťročná Bindi ostane s matkou v queenslandskej zoo, ktorú založil jej otec.

"Veľa amerických spoločností malo záujem. Ale je to jedna z vecí, ktoré nerobíme. Pokiaľ Bindi žije v zoo Beerwah, má šancu zostať normálnym dieťaťom," vyhlásil.

Dodal, že ak sa dievča objaví vo filme, urobí to bez opustenia krajiny. Stevena Irwina, známeho pre nebezpečné kúsky s dravými zvieratami, zabila raja, ktorej osteň sa mu zabodol priamo do hrudníka. V tom čase nakrúcal neďaleko Queenslandu s dcérou dokument o divokej prírode Bindi: The Jungle Girl.

Po jeho smrti Bindi, ktorá prisľúbila pokračovať v otcovej práci, vytvorila odevnú líniu, DVD s detským fitnes a stala sa oficiálnym veľvyslancom austrálskeho turizmu. Takisto vypomáha v otcovej zoologickej záhrade.

Zdielať na

Najčítanejšie správy