Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Šok: matky zavraždili svoje deti!
Zdielať na
Zahraničie

Šok: matky zavraždili svoje deti!

Nemecko šokovali správy o dvoch matkách, ktoré sú podozrivé z vrážd svojich detí. <b>VIDEO: dom, kde sa odohrala jedna z udalostí</b>

Nemecko šokovali správy o dvoch matkách, ktoré sú podozrivé z vrážd celkom ôsmich detí. V saskom Plavne objavili mŕtvolky troch dievčatiek v kojeneckom veku, z toho dve v mrazáku, kam ich pravdepodobne dala ich matka.

V meste Darry na severe Nemecka našli policajti v rodinnom domu telá piatich chlapcov vo veku od piatich do deviatich rokov a z päťnásobnej vraždy zatiaľ podozrievajú ich tridsaťjedenročnú matku. Po tomto čine ju umiestnili  na psychiatrickú kliniku. Informovali o tom nemecké médiá s odvolaním na policajné zdroje.

V tomto prípade nie je doteraz jasné, ako vlastne deti zomreli. Polícia však vychádza z predpokladu, že kojenca zabila ich dvadsaťosemročná matka. Tá len tvrdí, že batoľatá krátko po pôrode "náhle zomreli".

Ako prvú našli minulý týždeň mumifikovanú mŕtvolku dcérky narodenej žene v roku 2002 a to v susednom dome. Polícia potom našla telíčka ďalších dvoch dcér, narodených v rokoch 2004 a 2005, a to v mraziacom boxe na balkóne. Žena má okrem toho ďalších dvoch synov, ktorých dala príbuzným.

Polícia uviedla, že mumifikovaná mŕtvolka prvej dcéry je stará už päť rokov, a preto na nej ťažko nájsť stopy násilia. Zmrazené telíčka teraz skúmajú odborníci.

"Podľa doterajšieho vyšetrovania spočíva motív činu zrejme v psychickej chorobe ženy," uviedol policajný hovorca. Ďalšie informácie nechcela polícia zverejňovať, pretože pátranie zatiaľ neskončilo.



Zdielať na

Najčítanejšie správy