Jasno
14°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Brutálne zbil expriateľku a vyhrážal sa jej smrťou. Mladík nezvládol rozchod
Zdielať na

Brutálne zbil expriateľku a vyhrážal sa jej smrťou. Mladík nezvládol rozchod

Archívna reportáž

HOLEŠOV / Mladú ženu napadol jej bývalý priateľ. V noci ju vylákal na stretnutie a brutálne na ňu zaútočil. Dievčina sa snažila násilníkovi uniknúť, ale ex-partner ju dobehol.

Len 20-ročná mladá žena si prešla neskutočnými mukami. Bývalý priateľ (21) ju vylákal pred kino na stretnutie pod zámienkou, že s ňou chce hovoriť kamarátka. Keď dievčina zistila, že ju nikto nečaká vybrala sa domov. V tom momente na ňu mladý muž zaútočil. "Kopal ju, fackoval, vulgárne nadával a potom ju násilím odtiahol do vedľajšej uličky. Aj napriek tomu, že ho prosila, aby ju pustil, pokračoval v útoku. Pevne ju držal a potom jej z vrecka ukradol telefón a bankomatovú kartu," popísala udalosti policajná hovorkyňa Simona Kyšnerová. Za celým útokom má byť nezvládnutý rozchod. 

Dievčine sa podarilo besniacemu násilníkovi vytrhnúť a snažila sa utiecť domov, avšak nemala šancu. Expartner ju dobehol a znovu začal udierať do tváre. Pri dome jej ukradol kľúče od bytu, vtiahol ju dovnútra a v chodbe bytu ju kopol do hlavy. Dievča sa zamklo v izbe, čo mladíka ešte viac rozhnevalo. "Rozbil sklenenú výplň dverí a odomkol si. Dievča preto utieklo do ďalšej izby, kde sa znovu zamkla. Aby zamedzila rozbitie ďalších dverí, nakoniec rezignovala a radšej sa vrátila do obývačky. Medzitým si agresor vzal z kuchynskej linky nôž s dlhou čepeľou a začal sa jej vyhrážať zabitím," opísala pre blesk.cz hrozivé udalosti policajtka. 

Nepríčetný muž vykrikoval, že zabije seba aj expriateľku, ale vzápätí niekto zo susedov zazvonil na zvonček a tak utiekol z bytu oknom. Mladá žena skončila v nemocnici s modrinami na tvári a zlomeným nosom. Mladík, ktorý psychicky nezvládol ich rozchod, putoval do policajnej cely. 

Kriminalisti ho obvinili hneď zo siedmych trestných činov. Hrozí mu až desaťročný pobyt v base. 

Pozrite si aj reportáž o násilníkovi, ktorý využíval pre stoju tyraniu internet:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy