V českej reštaurácii varia chrobáky
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Jedzte hmyz, je základom zdravej výživy
Profesorka, ktorá skúma hmyz ako súčasť ľudskej stravy, tvrdí, že drobný hmyz obsahuje množstvo výživných látok a je tiež chuťovo neodolateľný. Aby ste nám však uverili, museli by ste prekonať predsudky a navštíviť jednu z moravských reštaurácií.
Peter Ocknecht pracuje ako kuchár, ktorý pripravuje pre návštevníkov reštaurácie toto exotické menu. Ako nám prezradil, väčšinu jedál pripravuje podľa vlastnej chuti.
Ak patríte k tým, ktorí radi skúšajú experimenty vysokej gastronómie, odporúčame vyskúšať svrčkov na sladko.....Chutia skutočne výborne.